AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Imali su namjeru zataškati pokušaj mog ubistva

Prije svega, zamolio bih svoje prijatelje koji se ne boje postojeće vlasti i institucija koje su korumpirane, da podijele ovu objavu!

Moram da se oglasim jer ne mogu više da trpim razne priče i pokušaj zataškavanja ovog slučaja!!!
Jedna ubodna rana je nešto manja , dok je druga duboka 20 cm, a rez je 7 cm. Preko tri sata je trajala operacija, bilo je jako kritično, izgubio sam mnogo krvi ali na svu sreću preživio sam i oporavljam se.  
DIREKTORA KLINIČKOG CENTRA VLADU ĐAJIĆA (ROĐAKA OVOG MOMKA)
NAČELNIKA HIRURGIJE ZORANA ALEKSIĆA – koji NE SMIJE bez dozvole generalnog direktora da mi da moje dokumente
4.8.2018. oko 2:15 h ispred kafića “Centar” u Staroj Dubravi, uboden sam nožem 2 puta od strane VLADIMIRA ĐAJIĆA iz mjesta Branešci.
Slučaj se dogodio tako što sam stajao ispred navedenog kafića sa njegovom bivšom djevojkom i razgovarao , on je izašao sa svojim drugom , koji me je pozvao da im priđem. 
Vladimir je izvadio nož, stavio mi nož pod vrat i rekao da hoće da me zakolje.
Uspio sam ga odgurnuti ,krenuo sam da bježim , ali me je u gužvi stigao i zabo mi nož 2 puta u ledja .
Ja tog momka uopšte NE POZNAJEM.
SLUČAJ JE OD SAMOG POČETKA ZATAŠKAN I NIGDJE NIJE OBJAVLJENO ŠTA SE DESILO !!!
VLADIMIR ĐAJIĆ je proveo SAMO nekoliko sati u pritvoru, a ne NAJMANJE 24 h, koliko treba po zakonu. Jasno je da je neko naredio da se on pusti i da Centar javne bezbijednosti ne objavi šta se desilo u protekla 24 časa.
Neko je odmah došao u bolnicu da traži moju odjeću a posebno majicu koja je probodena nožem, ako ste mislili da uništite dokaze, neće vam to uspjeti.
Iz Kliničkog centra mi ne daju detaljnu medicinsku dokumentaciju u kojoj treba da piše sve detaljno o ranama . Dobio sam samo otpusnu listu u kojoj ne piše ništa konkretno.
Doktor Zoran Aničić, koji me je operisao, rekao je da ja to treba da dobijem kao pacijent i da imam pravo na to. Onda sam pisao zahtjev na Paprikovcu da mi daju kompletnu dokumentaciju sa hirurgije, međutim, poslali su ISTU otpusnu listu, naravno sa pečatom i potpisom VLADE ĐAJIĆA .
JASNO JE KO ŠTITI OVOG MOMKA !!!!
PROZIVAM :
I SVE ONE KOJI SA STRANE POMAŽU ZATAŠKAVANJE SLUČAJA ,
PREPOZNAĆETE SE SAMI
NEĆU DOZVOLITI DA SE SLUČAJ ZATAŠKA, MOJA PORODICA NE ŽELI NIKAKAV KONTAKT I RAZGOVOR SA PORODICOM ĐAJIĆ, JER MI SA NJIMA NEMAMO O ČEMU DA PRIČAMO!!!!!!!!
Pitam se samo , šta bi bilo da sam umro, sve bi zataškali kao i slučaj Dragičević. Iskrena podrška Davoru Dragičeviću !!
MOJ SLUČAJ JE JASAN , NANOŠENJE TEŠKE TJELSNE POVREDE , ČAK I POKUŠAJ UBISTVA

NEĆU DOZVOLITI DA NAMJESTITE DA JE BILA SAMO OGREBOTINA !!!!

Svi oni koji imaju bar malo zdravog razuma , shvatiće o čemu ja pišem . Hvala svima koji su mi se javili i pružili podršku!

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment