AKTUELNOSTI REGION 

OSUDITE BEZAKONJE I PODRŽITE PRAVDU

BEZVLAŠĆE I DIKTATURA TRAJU GODINAMA…

Ko je od vas sledeći?

Slaviša je na sred ulice u centru grada prije par godina napao inspektora koji mu je došao u kontrolu, jer je izvodio radove na ulici bez odobrenja.

Uhvatio je za vrat jednog Inspektora koji je rijetkost u ovom i ovakvom sistemu koji svoj posao obavlja časno i pošteno.

Cijeli slučaj su zataškali, a da neće zataškati prebijanje maloljetnog djeteta.

Ovaj Snsd-ovac je dobro poznat u našoj opštini po nasilničkom ponašanju na ulici kao i na Fejzbuku gdje na svaki način napadnim i lažnim komentarima pokušava da ušutka sve SNSD-ove neistomišljenike.

Ministar MUP-a RS Dragan Lukač tuče čvoke djeci, a roditeljima prijeti da će dobiti kramp u glavu, vi narode bezdušno i prešutno to odobravate! Još vi aplaudirate Predsjedniku Miloradu Dodiku kad vam javno na Medijima i Skupovima javno i otvoreno PRIJETI, normalno da će vas gaziti i ubijati jer ste šutljive kukavice !!!

Tako i treba kad je narod glup i gura glavu u pijesak dok nam fukare i paraziti sjede u institucijama. POLICIJA danas radi u korist Mafije i Diktatorske vlasti i progone sve one časne gradjane koji se usude dići svoj glas protiv nepravde, a to im uspijeva upravo zbog vas koji živite, a šutite.

Ali polako, svi ćete vi doći na red da kleknete da vas ovi i ovakvi gaze i da pišaju po vama, ali tad će možda biti kasno

Suzana i Davor preživljavaju to da im je dijete ubijeno u prostorijama MUP-a i da se cijeli sistem podigao protiv njih i zataškavanju slučaja ubistva Davida Dragičevića, a isti taj MUP sad progoni časne gradjane, ali to je bilo i očekivano jer znamo da je podzemlje preuzelo instituciju MUP-a.

Naš narod je odolijevao svim nedaćama kroz istoriju, ali kako je krenulo ako se narod uskoro ne osvijesti neće ni preživiti ovo vrijeme šutologa, jer će paraziti uništiti ovu zemlju i sve njezine stanovnike.

Pravda za Davida je pravda za sve nas i pravo na život svakog gradjanina u ovoj zemlji, traži se samo istina i pravda.

Nama treba samo da se uspostavi vladavina prava i zakona u ovoj zemlji.

OSUDITE BEZAKONJE I PODRŽITE PRAVDU!

Pravda za našeg Đakca ✊✊✊

Dalibor Savic

Related posts

Leave a Comment