Nema dileme da Vrh MUP-a RS svjesno prikriva zločin i zločince

Doktor Ivica Milosavljević, načelnik Odjeljenja za sudsku medicinu VMA, ustvrdio je u obdukcionom nalazu tijela Davida Dragičevića da je Nasilna smrt utapanjem nastala između 20.03.-22.03. 2018. godine. 

Prema Milosavljeviću, u tom periodu je tijelo i bačeno u vodu.
Nalaz reobdukcije objavila je Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića.
Na ovaj način potvrđeno je moje ranije pisanje, ali to je manje bitno; Mnogo, mnogo važnije jeste da je demantovan nalaz banjalučkog patologa Željka Karana, koji je ustvrdio da je Vrijeme Smrti Davida Dragičevića 18.03. u četiri časa ujutro.
Nalaz stručnjaka sa VMA u potpunosti je demantovao tvrdnje Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal koji je rekao da je David stradao od “zadesne smrti”.
Nema nikakve dileme da je David Dragičević likvidiran, kao što nema dileme da u prikrivanju Zločina učestvuju Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, direktor Policije RS Darko Ćulum, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal i još nepoznat broj pripadnika MUP-a RS.
U zataškavanju Surovog Ubistva, kako stvari stoje, učestvuje i Željko Karan, jer je sada već u sferi teorije tačnost njegovog nalaza.
Karan je smrt pozicionirao tačno u četiri sata ujutro, 18.03. (što je za stručnjake iz ove oblasti gotovo šokantna i dosad neviđena preciznost), kako bi omogućio Zataškavanje Zločina i stvorio “Vremenski Niz” koji bi išao na ruku Ilićevim tvrdnjama da je David prvo opljačkao Kuću na Laušu u periodu između 02 časa i 52 minuta do 03 časa i 42 minuta, da bi, nakon toga, završio u rijeci Crkvena i utopio se.
Već ranije sam tvrdio da Darko Ilić “istražuje” Scenu Ubistva koja je režirana, postavljena nakon likvidacije Davida, onako kako Ubicama ide u prilog, a ne stvarno mjesto zločina.
Nakon nalaza sa VMA to je potpuno jasno.
Užasna je situacija u kojoj se nalaze svi građani RS, jer jedna od njenih najvažnijih institucija – MUP RS – odlukom Vrha te strukture pretvoren je u Saučesnika u Zločinu, ako već neko od pripadnika te institucije nije i sam Zločin počinio.
Tu nema nikakve dileme, jer stručnjak sa VMA ne bi svoj kredbilitet ni na koji način stavio u funkciju, prije svega, Ilćevih želja, a nakon njega i Lukačevih i Ćulumovih. Karan bi.
Lukač, Ćulum i Ilić morali bi odmah ići iz MUP-a RS i morali bi završiti na optuženičkoj Klupi zbog Zločina koji su svjesno načinili, tvrdeći da “nema elemenata krivičnog djela u smrti Davida Dragičevića”!
Nije tu riječ o nesposobnosti; Dapače.
Ali i da je samo nesposobnost u pitanju, narečeni moraju odgovarati, jer su, defakto, satrali MUP RS, doveli svakog građanina ovog entiteta u potpuno neizvjesnu bezbjednosnu situaciju. I dali odriješene ruke svakom ko misli da ima pravo odlučivati svojom voljom o tome da li će neko drugi živjeti ili ne!!!
Niko u RS za svoj život nije siguran dok su njih trojica na čelnim pozicijama u MUP-u RS, na bilo kojim pozicijama u policiji. Kad kažem Niko, mislim na sve koji žive u RS, bez obzira ko su, šta su, koje su nacionalne, vjerske, političke pripadnosti…
Važno je podsjetiti i da je Dragan Lukač, odmah po predaji “Izvještaja o smrti Davida Dragičevića tužilaštvu”, od Glavnog okružnog tužioca zahtijevao da smrt proglasi samoubistvom. Želimir Lepir je to odbio.
Bitno je navesti još nekoliko stvari: “Vremenska Linija” u koju se “uklopio” Karan omogućava, pored zataškavanja Ubistva i Podmetanje Ubistva Nekom!
Ova druga mogućnost – Podmetanje Ubistva – postala je otvorena nakon svakodnevnih Protesta “Pravda za Davida” i snažne podrške javnosti i građana njegovim roditeljima. Postoje kredibilne informacije da se pokušava ići u tom pravcu, kako bi se spasili Lukač, Ćulum i Ilić, ali ih još uvijek ne mogu iznijeti u javnost iz razumljivih razloga.
MUP RS doživio je slom; Za taj slom najzaslužniji su Lukač, Ćulum i Ilić i jasno je da oni neće dozvoliti, dok god su u poziciji, da se istraga o slučaju smrti/ubistva Davida Dragičevića okonča kako treba.
Nesporno je i da David Dragičević nije izišao iz Kuće na Laušu u 03. časa i 42 minuta; Davor Dragičević je, 11.04. o.g., javno saopštio da mu je to rekao Karan lično,  a zaključio je to na osnovu povrede noge Lica koje je Kuću na Laušu napustilo u tom trenutku.
To Lice je, sasvim realno, saučesnik u Zločinu, ako ne i jedan od Ubica!
Ostaje pitanje Ko je ubio Davida Dragičevića, Ko ga je i gdje držao još najmanje dva do četiri dana u životu (nakon što je 18.03. nestao) i onda likvidirao, pa bacio u rijeku Crkvena. Kakva Monstruoznost; Kakav Užas!!!
Ostaje i pitanje šta su sve Monstrumi činili Davidu u periodu od 18.03. do 20/22.03., kada je utopljen. Pitanje je i gdje je utopljen?!
Pitanje svih Pitanja je Ko je sledeći u redu za Likvidaciju, jer su na čelu MUP-a RS još uvijek Lukač, Ćulum i Ilić. I nemaju namjeru da odu, a sasvim je realno da iskoriste svoj uticaj i prisile pravosudne institucije da odbace Obdukcioni nalaz sa VMA, a prihvate relevantnim onaj Karanov!

To Pitanje – Ko je Sledeći – je logično, jer je sada jasno da u RS, pod okriljem Vrha MUP-a RS, djeluje Odred za likvidacije i Odred za zataškavanje zločina!

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment