AKTUELNOSTI REGION 

Nećete nas umoriti, mi imamo čast

Otac pokojnog Davida Dragičevića: “Ako ne znate šta treba da radite u Skupštini, šta treba da radite na ulici, koji je vaš posao, odstupite gospodo”.

 

Davor Dragičević, Davidov otac je na večerašnjem okupljanju na Trgu Krajine u Banjaluci rekao da od institucija ni nakon 89 dana, koliko traži istinu i pravdu, nije dobio ni jedan povratni odgovor.
“Umoriti nas nećete, u glave nam ući nećete, mi imamo svoj put, vi imate svoj put. Vi ste ga već davno izabrali, a mi smo ljudi, mi imamo čast i dostojanstvo. Ubili ste dijete od 21 godinu, anđela, umjetnika, pisca, repera, studenta dva fakulteta.
Ubili ste moju dušu, ubili ste svijetlu budućnost ove zemlje, ovoga naroda. Naravno da vas to ne interesuje. David Dragičević i ostala djeca za vas su samo statistika. Bahati ste, maloumni, samoživi. Ja Davor Dragičević vam nikada neću oprostiti Đakca”, istakao je Davor Dragičević.
Sve što se dogodilo pokojnom Davidu, je planirano, rekao je dodavši kako je kuća, sve što su pronašli kod Davida, te pronalazak tijela u Crkvenoj, montiran proces.
“Crkvena je možda odnijela konja, ali našeg Davida nije”, rekao je otac i ponovio da ako se ubistvo njegovog sina ne riješi, oktobarskih izbora neće biti.
Svima se zahvalio na podršci i istakao da je svjestan toga da je dug put pred svima, ali da će ići do kraja.
“Ako ne znate šta treba da radite u Skupštini, šta treba da radite na ulici, koji je vaš posao, odstupite gospodo. Ima dosta nas koji znamo i dosta mladog svijeta koji zna”, poručio je.
Pozvao je sve ljude iz BiH, regiona, dijaspore, bez obzira na vjeru i naciju da se okupe na Trgu Krajine 7. jula i pokažu da su ljudi koji traže istinu i pravdu.
Buka

Related posts

Leave a Comment