AKTUELNOSTI REGION 

Ne smijemo više ćutati

Veceras je jedan umisljeni politicar svojom izjavom da su politicari ti koji su stvorili Republiku Srpsku pokazao koliko je zahvalan I koliko su spremni da podcjene zrtvu I doprinos borca VRS.

 

Veterani odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske…

Ne smijemo vise cutati.

Ovakvom izjavom pokazio je i pljunuo na sve poginule borce,djelove tjela i krv kojom su borci VRS iscrtali granice Republike Srpske kao i sve one koji su ostavili svoja odbranjena vjekovna ognjista kao i zemlju I grobove svojih predaka da bi ucvrstili njene temelje.
Oni koji su prodali Krajinu,Igman, Gorazde, Bihac,Jajce,Kljuc ,Ilijas,Vogoscu,Hadzice i trecinu teritorije koju smo drzali pod svojom kontrolom i tom izdajom odnosno trgovinom na patnji.

I stradanju stanovnistva sa tih teritorija zgrnuli milione danas imaju hrabrosti da se pojavljuju i predstavljaju kao stvaraoci onog sto je za nas bila i ostala svetinja a za njih bilo i ostalo stvar trgovine pljacke i licnih interesa.


Njihova snaga za ovako drske izjave i amnestija za izdaju i pljacku je ostvarena tako sto su prljavim novcem, medijskim i politickim uticajem uspjeli da razbiju jedinstvo i snagu srpskih ratnika.

Pozivam sve politicare koji smatraju da su stvaraoci Republike Srpske da pokazu svoje invalide, oboljele u ratu i grobove svojih politickih saboraca ako mogu pokazati i navesti samo jedan primjer prihvaticu njihovu beskurpuloznu i nebuloznu izjavu plasiranu preko njihovih propagandnih medija.


Zbog povjerenih funkcija koje smo im dali kako bi svojim potpisom parafirali ono sto smo stvorili za nas i za njih uobrazili su da je njihov paraf vrjedniji od onog sto su drugi stvorili.
Pozivamo sve demobilisane borce -veterane VRS i sve cestite organizacije koje ih predstavljaju na jedinstvo i bratsku slogu jer samo tako mozemo vratiti ono sto je nase i tako zaustavimo pljacku Republike Srpske i vratimo zasluzeno dostojanstvo i postovanje kojim umijesto nas se dice oni koji bi trebalo da se stide i odgovaraju za izdaje, zloupotrebe polozaja, rusenje institucija i same Republike Srpske.

Sa vjerom u boga i casne borce.

Risto Jeftic

Related posts

Leave a Comment