TAJNI PUTEVI MAFIJE

210 dana tišine: Ko je ubio Davida?

Na trgu krajine u Banjaluci, 210. dan za redom traži se pravda za Davida. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

Sedam mjeseci traje borba Davora Dragičevića da otkrije ko je ubio njegovog sina Davida. Sedam mjeseci porodica Dragičević ima nesebičnu podršku članova grupe “Pravda za Davida” i građana Banjaluke.

Dok institucije ćute 210 dana, Davidov otac Davor poručuje da nikad neće odustati. Ponovio je da je vrh MUP-a odgovoran za smrt njegovog sina.

„Gdje je Lukaču oduzeto oružje? Znate gdje je, otišlo u Remontni zavod Bratunac i prodato kad je ubica išao u Afriku da lovi lavove. Ćelo Tegeltija je vrh mafije, ali glupe mafije koja ga drži. Bajić isto, o Lepiru i Vreći ne treba trošiti riječi, o ćeli Iliću, koji je ubio ženu na sinov rođendan, ne treba trošiti riječi“, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Upitao je sve prisutne da li znaju kolika je imovina Milorada Dodika.

„Mene interesuju finansije ubica. Pet ključeva, 8,6 milijardi, da vidimo na kom su računu. Sve i jedan račun koji platite ide 90% njima u džepove“, kaže Davor.

Davor je javno upitao načelnika uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske Sinišu Kostreševića zašto ćuti o istrazi o smri njegovog sina.

„Što ne izađeš u javnost kad znaš činjenice ko stoji iza oganizovanog ubistva Davida. Preči ti je Milorad Dodik, preči ti je mentor neka je, to je na tvoj obraz na moj nije, poručuje Davor.

Imao je poruku i za v.d. direktora Republičkog zavoda za statistku Jasmina Komića.

„Jasmin Komić još jedan od saučesnika i zločinaca koji vrši premeštaj ljudi koji stoje iza mog djeteta mrtvog i iza nas ovde, sutra ide kontratužba, a Jasmine Komiću ti se pakuj, i ti i tvoja porodica gdje god hoćete i rekao sam da stojim iza svakog čovjeka i idemo do kraja”, poručio je Davor

Davor Dragičević još jednom je ponovio da svim institucija daje rok do 14. novembra da iznesu istinu o ubistvu njegovog sina, inače, kako kaže, uzima slučaj u svoje ruke.

BNTV

Related posts

Leave a Comment