AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

NALOGODAVCI I IZVRŠIOCI MAFIJAŠKOG REŽIMA

Dalibor Vrećo je pijun Darka Ilića…

 

Davor Dragičević otac ubijenog Davida Dragičevića poručio je večeras da će sutra pokazati tekstove iz novina koji kaže kada se poslože, jasno ukazuju ko je pokušao da opstruiše istragu. To je, tvrdi, drugi pokušaj likvidacije njegovog sina. Ponovio je kako funkcionišu stvari na realciji MUP – Tužilaštvo.

Građani su se okupili 232 dan zaredom na Trgu Krajine, kako bi podržali borbu Davora Dragičevića za istinu i pravdu u vezi sa ubistvom njegovog sina Davida.

Davor Dragičević otac ubijenog Davida Dragičevića poručio je večeras da će  sutra pokazati tekstove iz novina koji kaže kada se poslože, jasno ukazuju ko je pokušao da opstruiše istragu. To je tvrdi drugi pokušaj likvidacije njegovog sina. Ponovio je kako funkcionišu stvari na realciji MUP – Tužilaštvo.

“’Vrećo je pijun Darka Ilica 10-ak i više godina, Bajić im komanduje iz Specijalnog tužilaštva, Mitrović iz Prijedora. Lukaču niko ne komanduje, on je glavni baja sam za sebe, ali su svi zajedno u sistemu i kad im treba prilaze jedan drugom, ali samo radi para i zataškavanja ubistava’’, rekao je Davor Dragičević.

Članovi grupe ’’Pravda za Davida’’ podsjetili su na 21. novembar 1995. godine – dan kada je potpisan Dejtonski sporazum za mir u BIH. Svim građanima u RS i BIH povodom tog dana  poslali su jednu poruku.

’’Pozivamo sve građane da tog dana izađu na svoje trgove, ulice,  da izađui da mirno i dostojanstveno kažu – dosta je. Želimo život dostojan čovjeka, želimo našu zemlju da bude uređena kao pravna država u kojoj će Zakon biti jednak za svakog čovijeka’’, poručila je član grupe ’’Pravda za Davida’’ Danijela Ratešić – Došen.

Članovi Grupe poručili su i večeras da je u RS, posebno u pravosuđu postalo normalno sve ono što nije ni zamislivo u drugim pravnim državama. Građani se na Trgu Krajine okupljaju svaki dan i tako gotovo osam mjeseci. Odustati, kažu, neće sve dok nadležne institucije ne kažu istinu ko je, kako i zašto ubio Davida Dragičevića?!

 

BNTV

Related posts

Leave a Comment