Milorade, oproštaja i zaborava nema

Milorade, oproštaja i zaborava nema

U nedjelju ću iznijeti zahtjev koji će se morati realizovati do 09. januara 2019…

Davor: Slikajte sve i jednog pripadnika MUP-a. Bice sankcionisani. Mogli ste da odbijete naredjenje zločinca Lukača i Burle. Nedjelja, 18h, skup podrske Davidu, Davoru, Suzani, Teodori, ovdje na trgu mog sina. Zahtjev je predan i to ce biti najvelicanstvenijo skup na ovim prostorima.

Krv vam ne moze oprati ni domestos. Mi smo gradska raja, mi nismo ni Dodik, ni Kusturica. Za vikend sve će se promijeniti. U nedjelju ću iznijeti zahtjev koji ce se morati realizovati do 9. januara.

Zahvalio bih svim gradovima u kojima se odvija podrška za Davida i za Dženana. Ja sam tu zbog vaše djece.
Pripadnici MUP-a su ubili Davida.
A ti Burle treniraj pred Tužilaštvom. S nama nečeš. I ti Igore Radojičiću. Novogodišnjeg slavlja neće biti.
Mi ćemo biti na Trgu i odbrojavati za sretniju 2019. godinu.

Gdje je zlocinas Stakić sto udara babe? E moj Stakiću, kako ti je sada, a kako će ti tek biti?

Meni Dodik vise u kucu nece uci. Moze pred Tuzilastvo, ali sam. A mi cemo u Agapeu da pijemo kafu na njegov racun. On moze da se sastane sa Zeljkom. Nek natoci goriva u traktor i neka se voza po Bakincima. Dodik je zlocinac i ubica. I poslao je vas tu da vas ubije, vi u plavim uniformama.

Davor se, ispred skupštine Grada (gdje se održava Novogodišnji prijem) zahvalio svim Ljudima: “Hvala Vam za mir i dostojanstvo. Mi nismo ubica Lukač. I sutra smo ovdje u 18 časova, kao i u subotu i nedjelju – Najveći skup dosad.
Sve i jedan ubica i saučesnik moraju biti uhapšeni i kažnjeni. Milorade, oproštaja i zaborava nema”!

Pokazali smo ko smo, šta smo, koliko smo jaki i istrajni. Naše zahtjeve ako ne ispune 9. januara, preuzimamo sve u svoje ruke. Rekao sam da vas neću iznevjeriti.
Ja ću lično sve predvoditi i uzećemo ono što je naše. Molim vas da se mirno raziđete i da se odmorite. Ja se divim više vama, ja uz svoje dijete moram biti, vi niste morali.
Slobodan Vasković

PRAVDA-ISTINA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *