AKTUELNOSTI REGION 

Vasić bi Mektića na strijeljanje

Pažnju javnosti na društvenim mrežama izazvala je prepiska između ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića (SDS) i člana Glavnog odbora SNSD-a Rajka Vasića, pišu Vijesti. ba…

Divljanje na društvenim mrežama Rajka Vasića, nekadašnjeg generalnog sekretara Saveza nezavisnih socijaldemokrata i bivšeg ministra za informisanje u Vladi RS, eskaliralo je posljednjih dana tokom i dešavanja u Banja Luci obilježenih nasiljem policije nad građanima i opozicionim političarima. Pomahnitali Vasić se posebno okomio na Dragana Mektića, državnog ministra sigurnosti, i njegovu izjavu da ne isključuje da su pripadnici MUP-a Srbije bili u Banja Luci”.

Naime, Vasić je na svom Twitter nalogu podijelio Mektićevu izjavu o tome kako ne isključuje mogućnost da su pripadnici MUP-a Srbije bili na protestima u Banjaluci. Vasić je pomenutu izjavu ministra bezbijednosti: “Za strijeljanje si”.

Na ovaj komentar, Mektić nije ostao dužan, te se na svom Facebook profilu oštro obratio članu Glavnog odbora SNSD-a. Njegov stav prenosimo u cjelini: “Hajde džukelo napuni cijev pa strijeljaj, sutra sam cijeli dan samo radi tebe u Banja Luci. Kreni ako imaš m*da pa da ti tu cijev nabijem u usta. Jedini uslov je samo da budeš trijezan mišu!”.


Građanski aktivisti iz Banja Luke su prozvali ministra policije Dragana Lukača da reagira na prijetnje, uvrede, prozivke koje neistomišljenicima danima upućuje svojim neistomišljenicima, međutim ministar Lukaš se još nije očitovao na takve zahtjeve.

Vijesti

Related posts

Leave a Comment