AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Milorad Dodik zna ko su ubice ali ih štiti jer je upetljan u sve mafijaške poslove

Policija RS na čelu sa Lukačem dila drugu u Banjaluci koju u RS dobavljaju preko Srbije, a Dodik na tome uzima dio…

 
Da li ste se zapitali zašto Milorad Dodik balansia ravnomjerno podržavajući Pravdu za Davida, a pritome podržavajući i policiju? Zato što je Mile upetljan u sve i zna ko su ubice Davida Dragičevića.
A kako zna? Zna zato što Policija RS na čelu sa Lukačem dila drugu u Banjaluci koju u RS dobavljaju preko Srbije, a Dodik na tome uzima dio i time ga imaju u šaci. Ako bi se otkrila sva istina o ubistvu Dragičevića Dodik bi završio iza rešetaka zbog trgovine drogom pa zato ravnomjerno balansira.
U jednom obraćanju traži i podržava pravdu za Davida a u drugom iste proteste naziva udarom na vlasti u RS i rušenjem iste.

Ako bi slučaj Dragičevića bio razotkriven razotkrile bi se i mnoge druge stvari kao naprimjer ubistvo djevojčice Ivone Bajo u Bijeljini koju su kamionom udarili Dodikovi šverceri drogom pa je slučaj okarakterisan i prikriven kao nezgoda. Dodika sa druge strane pritiska i sam Lukač da ih zaštiti sa svoje pozicije jer ga imaju i u šaci tako što mu daju dio kolača.
Lukač je glavna figura u svemu tome jer bi njegov pad doveo do pada kompletnog sistema u RS kao i do mnogih drugih istraga za ubistva kao i ratnih zločina u kojima je sam Lukač učestvovao. Njegova arogancija i prijetnje upućene naciji da ako mu neko bude dirao djecu će biti gotov je samo dokaz toga da je svjestan da stoji iza smrti tuđe djece pa unaprijed želi da zaštiti svoju.
Cijela ova hobotnica kroz legalne organe RS-a rastura drogu u nekoliko Banjalučkih kafića a Dragičević je ubijen jer je postao smetnja. Ubijen je jer je vidio stvari koje nije smio da vidi i zato mu je presuđeno. Kada bi se pokrenula i istraga o porijeklu imovine Lukača, Dodika i drugih i tim putem bi se došlo do tamnih tokova novca koji dolaze od droge.
Sramotno je i Dodikovo pojavljivanje uopšte na ovim skupovima kad je i sam odgovoran za smrt Davidovu. On vjerovatno neće odgovarat jer u rukama ima cijeli aparat kao i Medijski sistem RS kojim svakodnevno pokušava da ispolitizira ovaj pokret i među njega ubaci korijen razdora kako bi ga uništio.
Pozivi Lukača na obračun koje je uputio Adamu Šukalu samo su dokaz da su pripadnici grupe “Pravda za Davida” sve bliže istini a režim je spreman na sve pa i da ukloni oca Davora Dragičevića da bih sebe zaštitio! BiH je država Mafije koja je ista u oba entiteta a neki od največih kriminalaca u državi su zapravo i na najvećim funkcijama počevši od Dodika, Čovića Izetbegovića i drugih.
Tokovi novca vode upravo do njih samo što oni u svojim rukama drže sv epoluge vlasti i sudstva tako da nikada neće biti procesuirani za mnoga ubistva u cijeloj BiH za koja snose odgovornost.
Kada bi nezavisna policija ili neka međunarodna agencija pročešljala Banjalučke kafiće i pratila tok droge vjerovatno bi ostali u nevjerici kada bi vidjeli dokle ta istraga vodi.
 
 

Koktel.org

Related posts

Leave a Comment