AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ko su batinaši ubilačkih namjera koji su lomili goloruki narod

Povratak Ubica na Mjesto Zločina…

 

1.
Dani su sve vreliji; Milorad Dodik sve oznojeniji. Kao i Željka Cvijanović.
Planeta bruji o surovosti Stranačkih Batinaša Dragana Lukača, komandanta Partijske garde, a Dodik, Cvijanovićeva i dispečer Višković su se izgubili – od ponuda da se sastane sa Davorom Dragičevićem, Dodik je, za manje od 24 časa, stigao do novih lažnih optužbi na Davorov račun.
2.
Ko takvim individuama može išta povjerovati?! Niko ništa.
Dodik prijeti čak i razvaljivanjem Tužilaštva, što će učiniti kao što je zatvorio i Sud u Zvorniku. Pajac opasnih namjera!!!
3.
Brutalno prebijanje žena, djece, mladih, svih koje su Batinaši stigli, pokušava se pretvoriti u “zakonitu akciju” protiv golorukog naroda – spinuje se svim što im padne na um. Ničim razumnim.
4.
Pravda za Davida je dominantna mantra u Regionu, u Svijetu; samo Pravde za Davida nema tamo gdje je već odavno trebala da se desi – u Republici Srpskoj!
5.
Nema je, jer to ne dozvoljava Lukač – Istina o ubistvu Davida Dragičevića, kada bi se službeno obznanila, značila bi kraj sada već Ubilačkog Režima, koji nikako da prihvati da ne može vječno Ubijati nekažnjeno.
6.
Dodik je tragičan do komičnosti – fingira napade na Okružno tužilaštvo, koje u potpunosti kontroliše i kojem je Lukač naredio da ne smije riještiti slučaj Teškog ubistva Davida Dragičevića.
7.
Izgubljen u sopstvenim lažima, u pomoć Javno poziva Milana Tegeltiju, svog slugu, koji je na poziciji predsjednika VSTS, da mu “riješi slučaj” – tako što će ga odmah prenijeti u Tužilaštvo BiH, a potom tu kontrolisati i odvesti u beskraj nerješavanja. To je cilj.
8.
Tegeltija, notorni kriminalac, šef Pravosudne mafije, spremno se odazvao na poziv Kuma – fingira se javna svađa, unaprijed dogovorena, razigrana.
Međutim, sve je to blijedo i providno – isprana, plitkoumna igra odavno pročitanih vašarskih prevaranata.
9.
Predmet Teško ubistvo Davida Dragičevića treba da ide u Tužilaštvo BiH, ali istragom mora biti obuhvaćen i Tegeltija. Jer mjesecima ništa  nije preduzimao, jer je mjesecima sa Miodragom Bajićem dogovarao kako razvući istragu i ne istražiti ništa.
Jer je dozvolio da ucijenjeni Dalibor Vrećo i Želimir Lepir rade po Lukačevom i diktatu Darka Ilića;
Jer nije ništa učinio kada su Bajić i Goran Glamočanin lažirali istragu protiv Darka Ilića i paušalno, u skladu sa prisvojenim “Božijim” ovlaštenjima, oslobodili sve i jednog pripadnika MUP RS bilo kakve odgovornosti, bez ikakve istrage.
10.
Nisu svi pripadnici MUP RS krivi za Ubistvo Davida Dragičevića, ali njih tridesetak, najmanje, direktno je involvirano što u Ubistvo, što u uništavanje dokaza, tragova, krađu ključnog dokaznog materijala.
Dosta je onih koji šute, a sve znaju!
Nije sve ni u strahu za egzistenciju; Ponešto je i u karakteru!
11.
Siniša Kostrešević mogao bi doktorirati na beskarakternosti: Obećao je riješiti Ubistvo; Obećao je zatvoriti Vreću; Obećao je, zakonski, ukloniti Ilića, Lukača, “njihove kriminalce iz MUP RS”… Sve je to on obećavao nejavno – a na kraju ga je Dodik dvostruko potrošio.
12.
Od Kostreševića nije ostala ni slina, što se ne bi moglo reći za Darka Ćuluma – on je bio i ostao slina!!!
13.
Ljudi su razumjeli šta je na djelu; Mnogo njih; Neljudima ne treba ni pojašnjavati – ostaju to što jesu!
14.
Šta će dalje biti: Davor se vraća na Trg, u nedjelju, zajedno sa Ljudima; Čemu onda Batinanje, premlaćivanje, neviđeno Nasilje, sabijanje u dvorište Hrama; Zaključanog Hrama (dio SPC-a ne zna za dno)?
15.
Lukač je htio pokazati da je Gazda; Dodik je htio pokazati da je Gazda; Cvijanovićka je htjela pokazati da je Gazda… – da mogu, kako su najavili, obrisati Ljude sa Trga!
Ogroman broj pripadnika Stranačke Milicije na Trgu, već četiri dana, jeste, u simboličkoj ravni, Povratak Ubica na Mjesto Zločina!
16.
Obrisani su oni! Brutalni napad na goloruki narod, na Božić (po Gregorijanskom kalendaru), koji poštuju svi i sve vjere, pokazao je o kakvim Neljudima je riječ.
17.
Ljudski život za njih je ništa: Način na koji su, 25.12., tukli goloruki narod – brutalno, bestijalno, mučki, podlo, životinjski – istovjetan je načinu na koji su prebijali Davida Dragičevića. I ubili ga!
18.
Da budem do kraja precizan – Bili su spremni Ubiti i 25.12.; Po Lukačevom naređenju!
Iako su bili sakriveni iza uniformi, neskriven je bio njihov Ubilački Nastup!
19.
Ko su ti Neljudi, te Zvijeri?! I na to pitanje mora se dobiti odgovor, jer to nisu obični policajci – to su profesionalni Batinaši i Ubice, obučeni u policijske uniforme, dovedeni da masakriraju. Tu nema dileme, kao što je nema ni oko toga da Krvavi Režim, dok god postoji, neće dozvoliti da se riješi ubistvo Davida Dragičevića; Razlog je prejasan – Bio bi to njihov Kraj!

Slobodan Vasković

Related posts

0 Thoughts to “Ko su batinaši ubilačkih namjera koji su lomili goloruki narod”

  1. Kosovka Devojka

    Demoni koji primjenjuju silu nad neduznim ljudima.

Leave a Comment