AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Svjestan sam protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja

Otac Slaviše Krunića, kao i ja, zna ko stoji iza UBISTVA NJEGOVOG SINA…

 

Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, danas je kazao da je dobio informacije da mu se spremala likvidacija, te da zna ko mu je ubio sina i da će “ispoštovati ono što je obećao sinu na grobu”.

– 400 dana je prošlo kako tražimo pravdu i istinu. Nema veze, Davidovo srce je sada na kući da ga komunalna policija ne može ukloniti, a da ga svi mogu vidjeti. Ja sam svjestan protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja, kako god završilo. Ne budu li oni završili kako treba, vratiću se i ja završiti – kazao je Davor Dragičević.

On je dodao da se apsolutno vidi ko stoji iza ubistva njegovog djeteta. Kako je rekao to je „nije samo ubistvo, to je mučenje, masakriranje”. Prokomentarisao je i ubistvo Slaviše Krunića.

– Ja Slavišu Krunića znam, to je jedan divan čovjek i gospodin. Izražavam saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Njegov otac zna dobro ko stoji iza ubistva njegovog sina – dodao je.

Dragičević je kazao da je dobio informacije da mu se sprema likvidacija.

– Dobio sam informacije da mi se spremala likvidacija. Oni su rekli: Ne budu li poduzeli nešto, pobiće i njih i njihove porodice. Ako vam jedan inspektor koji je učestvovao u ubistvu Davida može imati 2-3 stana, auta, sa platom od 1.000 KM onda je sve jasno. Ja sam od prvog dana stao onako kako ja znam. Ja nisam ni političar, ne pravim kompromise. Što sam morao se skloniti, morao sam.

Ono što sam obećao sinu na grobu moram ispoštovati, na bilo koji način – kaže Dragičević za:

N1

Related posts

Leave a Comment