AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

STRANI NOVINARI SE ZANIMAJU ZA TEROR REŽIMA NAD NARODOM I PRAVDOM

Švajcarskog novinara interesovao stepen represije koju režim provodi nad pravdašima…

 

Večerašnji skup Pravda za Davida, obilježilo je gostovanje švajcarskog novinara Kristijana kojeg je interesovao stepen represije režima u Banja Luci nad članovima Grupe “Pravda za Davida”.

Jedna od prisutnih članica je istakla da trpi pritiske od prvog dana protesta i da su se oni samo pojačavali i da su uglavnom dolazili sa strane režima i ljudi koji pordžavaju aktuelnu vlast u Banja Luci i RS.

-Pravda za Davida- 534. dan - Švajcarskog novinara interesovao stepen represije koju režim provodi nad pravdašima (Video)

“No, mi se mnogo ne obaziremo, idemo do kraja, dajemo podršku ocu Davoru i majki Suzani Radanović u njihovoj borbi za pravdu, za sina Davida, jer je pravda nepobjediva”, kazala je ona švajcarskom novinaru.

I drugi članovi Grupe Pravda za Davida koji su bili večeras na skupu bili su sličnih stavova i izrazili nadu da će uskoro doći pravda za porodicu Dragičević i njihovog stradalog sina Davida.

Večerašnjih skup je protekao i u pripremama za put u Beč, gdje će u četvrtak 12.septembra biti održana velika Medjunarodna konferencija Pravda za Davida, od koje su velika očekivanja svih članova Grupe Pravda za Davida, ali i oca Davora i majke Suzane Radanović, jer će čitav svijet čuti dokle se stiglo u istrazi o ubistvu njihovog sina od marta prošle godine , kada je zvjerski ubijen i ostavljen na obali Crkvene u Vrbas.

I večeras je postavljeno samo jedno pitanje policiji, tužilaštvu, sudstvu i odnarodjenom režimu: Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida. Pravda za Davida. Pravda za svu nevino stradalu djecu u BiH. Idemo do kraja , nema predaje, pravda je neuništiva.

Infomediabalkan

Related posts

Leave a Comment