AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

RUKE SU VAM KRVAVE, DUŠE NEMATE

Riječi oca ubijenog mladića Davida DIRAJU U SRCE…

 

Godinu dana od kada su sa Trga Krajine uklonjeni simboli postavljeni za ubijenog Davida Dragičevića i nereda koji su potresli Banjaluku i region oglasio se Davor.

– Kako ste mi oteli dijete od 21 godinu, silovali, mučili, ubili i na kraju položili u kanalizaciju. Godinu dana kako nas hapsište, proganjate i u crnilo zavište.

Ne, niste vi pripadnici hunte, vi ste svi zaposleni u MUP RS i vi ste najgora ološ ovog sistema i društva. Od zla oca i gore matere. Ruke su vam krvave, duše ionako nemate. Samo ste u čoporu jaki, ali postradaće i vaš vođa čopora. Slavite slavu, molite se Bogu, primate ordenje od sveštenika na herojske krvave grudi – napisao je otac ubijenog mladića na Fejsbuk grupi “Pravda za Davida”.

Dodaje da njegovo dijete pokriva crna austrijska zemlja, dok “vaše ognjište slavi. Vaša lica ubica su urezana u mojoj glavi, vaši životi nisu više vaši kao što ni moj nije.

– Stići će vas David sve, sve polako sa krikom, bolom i jecajem. Ostaće dvije dunje na ognjištu, jedna tvoja sine, jedna moja što ih zasadišmo za neko bolje sutra, koje doći neće. Pravda za tebe Đakac – napisao je Davor.

Srpskainfo.com

Related posts

Leave a Comment