AKTUELNOSTI REGION 

POZOVITE NAROD NA USTANAK PROTIV MAFIJAŠKOG UBILAČKOG REŽIMA

KAKO DA OVO PISMO DOĐE DO GOSPODINA DRAGANA MEKTIĆA…

 

Gospodine Dragane Mektiću.

Ja sam Omer Selesković, momak od 21-u nastalu godinu, vam šaljem poruku da izvedete Narod na ulice i to vas evoo molim u ime naroda Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦.

Ubistva se dešavaju, vi ste ministar sigurnost,i građani ove države i zemlje su u strahu zbog toga što se boje za svoje živote i živote svoje djece i vi ste nam jedina nada za novu bolju budućnost nas i naše djece.

Ministar Dragan Mektić

Vi ste jedan od onih koji nemaju dlake na jeziku, koji kažete ono što izvršnu vlast najviše boli a to je ISTINA.

Vidite li da se dešavaju likvidacije na svakom ćošku, djecu i dobre ljude nam ubijaju, ubijaju nam budućnost, ubijaju nam sposobne ljude za gradnju ekonomije sve ono što je sposobno, oni nam ubiju sve što je pametno i šikaniraju ih.

Protjeruju roditelje koji traže ISTINU i PRAVDU, uskraćuju slobode, guše revoluciju i svaki protest.

Ubijaju demokratiju, sve ono što ima svaka Evropska demokratska i uređena zemlja i država oni nam to ubijaju.

Molio bi vas da ovo pročitate vi Gospodine Dragane Mektiću da razmislite o ovome i da podržite moju inicijativu a to jeste

DA DRAGAN MEKTIĆ IZVEDE NARODNI SUD I SASTAV OTPORA

Imate svu moju Podršku da u narednom periodu svu Mafiju i njenu Kriminalno – Ubilačku huntu skinete sa vrha vlasti i da državu i zemlju gradite za narod i njihovu djecu jer i vi ste roditelj i vi znate dobro koji su roditelji mnogi ostali bez svoje djece zbog izvršne vlasti i kojima i dalje nema mira jer ubice šetaju slobodnom teritorijom kao da se ništa nije desilo i ispijaju kafe po kafićima i kafanama.

Mnogo toga bi vi mogli uraditi samo da narodu date mogućnost da se oslobode tiranije, anarhije i diktature od izvršne vlasti.

Molim vas ponovo da budete uz narod kako bi vas još više poštovali i davali vam svu Podršku da ovu državu i zemlju odvedete u bolju budućnost i da ova zemlja i država prodiše poslije 20+ godina, uništenja nje, njenog naroda i djece.

PRAVDA ZA DAVIDA
PRAVDA ZA DŽENANA
PRAVDA ZA SVU NAŠU UBIJENU DJECU
PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU I PRAVDA ZA SVE NAS

PODRŠKA DRAGANU MEKTIĆU UZ RODITELJE I PORODICE IDEMO DO KRAAAJAAAAAAAAAAA … ✊

Omer Seleskovic 

Related posts

Leave a Comment