POZOVITE NAROD NA USTANAK PROTIV MAFIJAŠKOG UBILAČKOG REŽIMA

POZOVITE NAROD NA USTANAK PROTIV MAFIJAŠKOG UBILAČKOG REŽIMA

KAKO DA OVO PISMO DOĐE DO GOSPODINA DRAGANA MEKTIĆA…

 

Gospodine Dragane Mektiću.

Ja sam Omer Selesković, momak od 21-u nastalu godinu, vam šaljem poruku da izvedete Narod na ulice i to vas evoo molim u ime naroda Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦.

Ubistva se dešavaju, vi ste ministar sigurnost,i građani ove države i zemlje su u strahu zbog toga što se boje za svoje živote i živote svoje djece i vi ste nam jedina nada za novu bolju budućnost nas i naše djece.

Ministar Dragan Mektić

Vi ste jedan od onih koji nemaju dlake na jeziku, koji kažete ono što izvršnu vlast najviše boli a to je ISTINA.

Vidite li da se dešavaju likvidacije na svakom ćošku, djecu i dobre ljude nam ubijaju, ubijaju nam budućnost, ubijaju nam sposobne ljude za gradnju ekonomije sve ono što je sposobno, oni nam ubiju sve što je pametno i šikaniraju ih.

Protjeruju roditelje koji traže ISTINU i PRAVDU, uskraćuju slobode, guše revoluciju i svaki protest.

Ubijaju demokratiju, sve ono što ima svaka Evropska demokratska i uređena zemlja i država oni nam to ubijaju.

Molio bi vas da ovo pročitate vi Gospodine Dragane Mektiću da razmislite o ovome i da podržite moju inicijativu a to jeste

DA DRAGAN MEKTIĆ IZVEDE NARODNI SUD I SASTAV OTPORA

Imate svu moju Podršku da u narednom periodu svu Mafiju i njenu Kriminalno – Ubilačku huntu skinete sa vrha vlasti i da državu i zemlju gradite za narod i njihovu djecu jer i vi ste roditelj i vi znate dobro koji su roditelji mnogi ostali bez svoje djece zbog izvršne vlasti i kojima i dalje nema mira jer ubice šetaju slobodnom teritorijom kao da se ništa nije desilo i ispijaju kafe po kafićima i kafanama.

Mnogo toga bi vi mogli uraditi samo da narodu date mogućnost da se oslobode tiranije, anarhije i diktature od izvršne vlasti.

Molim vas ponovo da budete uz narod kako bi vas još više poštovali i davali vam svu Podršku da ovu državu i zemlju odvedete u bolju budućnost i da ova zemlja i država prodiše poslije 20+ godina, uništenja nje, njenog naroda i djece.

PRAVDA ZA DAVIDA
PRAVDA ZA DŽENANA
PRAVDA ZA SVU NAŠU UBIJENU DJECU
PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU I PRAVDA ZA SVE NAS

PODRŠKA DRAGANU MEKTIĆU UZ RODITELJE I PORODICE IDEMO DO KRAAAJAAAAAAAAAAA … ✊

Omer Seleskovic 

PRAVDA-ISTINA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *