POLITIČARI = Zločin – ONi nas ubijaju TRI PUTA

-Prvi put rasturanjem exs YU koja je bila Švajcarska za Europu.

-Drugi Put gradjanskim ratom svih protiv svih.
-TREĆI PUT Pljačkaškom politikom i dovodjenje Boraca i Gradjana koje su gurnuli u rat u veliko siromaštvo.

Zar Vi političari mislite da će Vam POŠTENI gradjani još Četvrti PUT povjerovati i sve OPROSTITI?!
Sada je red da VI PODNESETE RAČUNE za svaku Pljačku i Siromaštvo, da gradjani stave za sva vremena tačku na vaše zaklinjanje u ime gradjana.

Vi nemate šta PONUDITI . POKRET-TREĆI BLOK ima šta gradjanima da PONUDI. U pokretu su časni i pošteni od svake dosadašnje vlasti ojadjeni. SVI Ćete VI !!! POD GRADJANSKI SUD ili SUD NARODA koji će VAM odrediti mjesto kada budemo DOKAZALI da ste VI i Vaši mentori izvršili SAHRANU svega što je bilo u čovjeku vrijedno.

OBRAĆAMO SE prije svega VAMA dragi BORCI,vama koji ste jos u životu, da skinete tu Prevaru i Sramotu. Da onima što dadoše ŽIVOTE se kosti ne PREVRĆU od VAŠE sramote. TO zahtijeva POKRET-TREĆI BLOK, jer bez prispitivanja svega nema nam napretka i dalje će da nas Sahranjuju ili PROTERUJU IZ NASE Republike Srpske. MI OD VAS NE TRAŽIMO PARE, niti od PLJAČKŠA PRLJAVE PLJAČKOM i VAŠOM KRVLJU ZALIVENOM po cijelom prostoru exs YU i B i H-e .

Pokret Treći Blok nema finanansijsku pomoć a niti sredstva. Mi svi volontiramo i dajemo svoj doprinos u stvaranje bolje budućnosti našem narodu i našoj omladini.

Mi smo djeca Mladosti ,djeca ugnjetena i namučena po svijetu rastjerana. Mnoga djeca se u zemlji seljakaju za parče hljeba . Dok one guzonje 23 godine nas Lažu i Mažu ,nemaju savjesti ni Obraza samo se širi medju gradjanima Omraza.
KUCNUO je Zadnji ČAS za Naš SPAS, ako i ovaj čas ne prepoznate onda ste sami sebi predvidjeli vječito mučilište i nakraju će Vas Borce i invalide šutnuti u Smetlište.

Pozdravljamo Vas ,svi smo mi Njegos ,samo je jedan

 

Pokret- TREĆI BLOK.

Related posts

Leave a Comment