AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Policija podmeće dokaze kao pripremu za `zadesnu` smrt

U poslednjih nekoliko dana, aktuelna je afera “Potkovica” koja je realno više nego banalna u odnosu na milijarde koje tajkunsko političko pravosudno policijska mafija, opljačka od naroda svake godine…

Ali ovaj primjer “potkivanja” sa 2 hiljade maraka, preko jednog inspektora koji bi trebao da štiti građane, upravo od sličnih pljački, samo pokazuje kako se kupuju osuđujuće ili oslobađajuće presude i ko i zašto osim navedenih pljački prikriva i stotine ubistava, uključujući i najmonstruoznije likvidacije.

Na ovom snimku se vidi kako policijski službenici poslije nekoliko minuta boravka u kući, za šta nisu imali vremena izmjeriti ni njenu površinu a kamoli pregledati predmete u njoj, izlazi vani i pokušavaju podmetnuti neki materijalni dokaz.
Nekoliko dana kasnije, održana je konferencija za štampu gdje je MUP iznio gomilu laži, ne pominjući ovaj događaj. Pričali su o svemu, o navodnoj pljački kuće, padu u kanal a prikrili jedinu nepobitnu stvar, to je da je ubijeni David Dragičević bio pod istragom i nadzorom, upravo policije, koja je imala podatke o njegovoj lokaciji svaki minut.

Zašto su prećutali tu činjenicu, koja se razotkrila poslije nekoliko dana, podizanjem optužnice, procijenite sami…

Related posts

Leave a Comment