AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

OVO JE BORBA I ZA VAŠU DJECU

Banjalučki Trg Krajine je i 253 dan bio mjesto na kojem se tražila pravda za Davida. Poručeno je da odustajanja nema i da očekuju da Davidove ubice i nalogodavci budu izvedeni pred lice pravde…

 

Dok institucije ćute 253. dana, Davidov otac Davor, članovi grupe Pravda za Davida i građani Banjaluke i ovaj put glasno su sa Davidovog trga poručili da nikad neće odustati. Davidovo otac Davor imao je poruku za načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske.

“Siniša Kostreševiću ja sam te lično imenovao i ja sam izašao iz te istrage znaš zbog čega znaš ti dobro. Izašao sam zato što si rekao rečenicu predsjedniku je najviše stalo da se ovaj slučaj riješi, svako koga je Milorad potapšao završio je u raci ti mu vjeruj koliko god hoćeš Davor Dragičević ne“, poručio je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Članovi grupe Pravda za Davida poručili su svim roditeljima da dobro razmisle za koga se svaku noć bore i grupa Pravda za Davida i Davor i građani koji svakodnevno dolaze na Davidov trg.

„Suzana se bori za našu djecu, Davor se bori za našu djecu, ne okrećite glavu od toga biće vam kasno kad se desi tragedija. Nemojte misliti da ste izolovani niko nije zaštićen u državi u kojoj zakon nije jednak za sve, kaže Danijela Ratešić iz grupe Pravda za Davida.

Članovi grupe Pravda za Davida ponovili su da će 7.aprila naredne godine biti održan peti veliki skup. Očekuju da će tad konačno biti sve riješeno i da će Davidove ubice i nalogodavci biti dovedeni pred lice pravde.

BNTV

Related posts

Leave a Comment