AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Noć kada je David, otet, mučen i ubijen

David Dragičević otet je tačno prije godinu dana, 18.03.2018. godine, nakon 02 časa 32 minuta 41 sekundu. To vrijeme je bitno, jer su kamere upravo u to vrijeme snimile Davida kako stoji u Gospodskoj ulici sa G.B. i još jednom djevojkom…

Snimaka Davida Dragičevića nakon tog vremenskog perioda, zasad, nema!
Nakon toga, otmičari su Davida silom odveli iza Metalske škole, gdje je pretučen (premlaćivanje je vidjela svjedok Jovanka Bošnjak, čije svjedočenje se pokušava minimizirati i učiniti irelevantnim), da bi ga, nakon toga, odvukli do automobila, ubacili u njega i odvezli u nepoznatom pravcu.
Ubijen je u periodu do 24.03.2018. godine, kada je njegovo tijelo nađeno na ušću kanalizacije Crkvena u Vrbas.
Ubistvo Davida Dragičevića je naručeno, o čemu svjedoči i podatak da je inscenirana lažna pljačka kuće Đorđa Rađena na Laušu u ulici Velibora Janjetovića Janje.
Ubistvo Davida pokazalo je koliko duboke korijene je uhvatila PravosudnoPolicijska mafija, koja štiti Naručioce Ubistva, Ubice i njihove saučesnike i ne dozvoljava da se oni privedu pravdi.
Ključne osobe tog Kartela su Milan Tegeltija, predsjednik VSTS, Miodrag Bajić, zamjenik Republičkog tužioca RS, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS i njegov savjetnik Darko Ilić.
Uz njih, tu su još Želimir Lepir, Glavni okružni tužilac, postupajući tužilac Dalibor Vrećo, Mladen Mitrović, šef OJT Prijedor, tužilac Saša Labotić, potom Dubravko Kremenović, desna Ilićeva ruka, Darko Ćulum, direkor Policije RS, kao i niz drugih pripadnika Hunte.
Sve njih štiti vrh RS!
Niko od njih nije dozvolio da se detaljno istraže dešavanja na Trgu Krajine iz noći 18.03.2018. godine, niti to dalje dozvoljavaju, iako se detaljnom analizom dostupnih snimaka jasno vidi planirana akcija napada na Davida.
Vidljivo je još niz detalja, a značajno je istaći da je ogromna većina video zapisa sa nadzornih kamera iz kobne noći, kada je David otet, potom mučen, kasnije i ubijen, nestala i uništena.

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment