AKTUELNOSTI REGION 

NEUSPIO POKUŠAJ ATENTATA NA MINISTRA

Da informacije obavještajnih agencija o pripremama obojenih revolucija i terorističkih grupa nisu bez osnova pokazuje i poslednji napad na ministra unutrašnjih poslova direktno za skupštinskom govornicom koji je srećom preživio…

Ministar je pokazao neviđenu hrabrost i pribranost pa podmetnuo šaku tamo gdje mnogi ne bi smjeli ni glavu te tako umanjio snagu napada i izbjegao najgori scenario.
Poslije prvobitnog šoka i nevjerice, javljaju se prve poruke podrške te grupa veterana, švercera nafte, ronhila i municije iz posljednjeg rata, najavljuje organizovanje protesta na ulici sa porukom da su oni uvijek tu i dalje uz svog ministra sveca i zaštitnika.
Iz sjedišta nato pakta su takođe poslije prvobitnog iznenađenja uputili riječi podrške i ponudili pomoć svom saborcu još iz rata i posljeratnih aktivnosti kada su skupa rušili legalne institucije i svrgav li predsjednike i ministre izabrane voljom naroda.
Najgore od svega je to što je napadač ostao praktično nepovrijeđen te se i dalje nalazi na slobodi što predstavlja stalnu opasnosti po život i zdravlje hrabrog ministra…

Related posts

Leave a Comment