AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Nema demantija da je u otmici i ubistvu Davida Dragičevića učestvovala policija

I večeras su se u parkiću pored Hrama u Banja Luci okupili članovi Grupe “Pravde za Davida” da još jednom daju podršku i pokažu odanost ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina…

 

Nakon dužeg vremena večeras se čula Davidova pjesma “Klinac u Getu”, što je izazvalo emocije i sjećanja mnogih koji su bili na protestima dok ih policija, odnosno njeni pripadnici koji su učestvovali u otmici i ubistvu Davida Dragičevića, nisu prekinuli brutalnim napadima krajem decembra prošle godine.

Ni danas se ne smiruju duhovi nakon što je Borislav Radovanović objavio informaciju da je osam pripadnika MUP-a RS učestvovalo u otmici i ubistvu Davida Dragičevića, kao i rukovodstvo MUP-a i Uprave policije.

“Niko od nadležnih nije demantovao te informacije, ali su se iz policije potrudili da sinoć ne bude prenošenja uživo skupa “Pravde za Davida”, što je vrh zla koji trenutno mogu da učine hrabrim banjalučanima koji mirno i dostojanstveno i prkosno pitaju svako veče: “Ko je ubio Davida”?

Zlikovci, koji se kriju pod policijskim uniformama su shvatili da i njih neko posmatra i da bi “veliki brat” mogao biti koban, ako nastave da fizički progone, hapse i maltretiraju “pravdaše”.

Izgleda da je “kap prelila čašu” kada su brutalno pretukli državljanina Švedske gospodina Brunu Batinića i od tada zlikovci i ubice, koji su se skrivali ispod uniformi narodne policije dobro paze da ne pređu “crvenu liniju”.

Pravda je spora kao kornjača, ali kida kao Lav, shvataju to polako zlikovci i ubice, kao i njihovi nalogodavci i zaštitnici, koji se ni manje, ni više ne kriju bilo gdje drugo nego u policiji, tužilaštvu, pa Boga mi i u visokim državnim institucijama na nivou RS i BiH.

Razrešenje čvora “ubistvo Davida”, moglo bi po mnoge biti kobno, jer im slijedi robija 40 godina. Mnogi od zlikovaca i ubica sa zebnjom čekaju izvještaj uglednog njemačkog pravnika i ambasadora gospodina Pribea, reklo bi se – sa razlogom, kada se zna u šta su sve umiješani i da su im ruke krvave do lakata, a nekima i do ramena.

I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme, samo sa jednim pitanjem za policiju, tužilaštvo, pravosudje i odnarođenu vlast: “Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida! Idemo do kraja! Nema predaje! Ćaćina je zadnja u sudnici!

Infomediabalkan

Related posts

Leave a Comment