AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ne žele riješiti ubistvo

Dragi moj sine, pravdu od ovog sistema i ove države nikada nećemo dobiti, jer da je vlast htjela da se ovo riješi, sve bi bilo gotovo za dvije minute – rekao je otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor Dragičević.

 

”Prije toga da su htjeli za dvije sekunde riješe gdje si, gdje te drže, gdje te siluju, maltretiraju, sakate, skrnave i gdje te polože”, rekao je Dragičević.

”Bude li se meni nešto desilo, znate ko je kriv, ja sam imenovao odgovorne za to. Dao sam i slike dvojice profesionalnih ubica koji borave u Banjaluci. Jedan je iz okoline, a u grad je došao 1. jula”, poručio je Davor Dragičević na današnjem okupljanju.

Dragičević se direktno obratio i predsjedniku Republike Srpske, rekavši da se nikada više ne smije ponoviti slučaj napada na Vladimira Kovačevića jer se na trgu svake večeri nalaze građani svih starosti, od male djece pa do staraca.

”Kažu da je siguran grad, a svaki dan nas je sve manje i manje i sve više nas je pod zemljom. Međutim, ne možete nas sve ubiti. Ako nekom od ljudi koji se okupljaju na trgu bude falila dlaka sa glave, vi ste krivi”, rekao je on.

Ostavivši moje dijete u kanalizaciji htjeli ste pokazati ko ste i šta ste. Više nikada to vam neće proći- rekao je Davor Dragičević.

”Ne priznajem više nijednu instituciju ni uniformu ove države. Nemoj da mi ko uđe na ognjište i u dvorište. Reagovaću onako kako je trebao da reaguje moj sin i moje dijete. I bio bi živ do sada. Nikoga od vas ne priznajem”, kazao je Davidov otac.

Građani su uz porodicu bili i 165. dan zaredom. Pred njima je pročitano i pismo Davidove majke Suzane Radanović.

„Sviće novi dan. Gledam oko sebe. Sve je isto. Tebe nema. Osjećam prazninu u stomaku, kao da nešto fali. Nešto je iščupano, otrgnuto, oteto, nešto bez čega ne mogu živjeti. Alo ljudi, pa to je moje dijete. Nema ga više, nikad!“, piše u pismu Suzane Radanović.

 

BNTV

Related posts

Leave a Comment