AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Moj brat je 2 metra pod zemljom, a pijani policajac koji ga je ubio na slobodi

Nakon tragične smrti dve studentkinje, Selme Agić (21) i Edite Malkoč (20), koje je kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu, automobilom ubio Sanjin Sefić (25), na Fejsbuku se pojavila potresna ispovest sestre, čiji je brat stradao na skoro identičan način.

 

Naime, sestra Alena Šehovića, koji je poginuo u sarajevskom naselju Reljevo, u novembru prošle godine, kada je u skuter koji je on vozio udario automobil „volvo“, izrazila je ogorčenost činjenicom da ubica njenog brata nije kažnjen.

Vozač je, nakon nesreće pobegao, dok je mladić ostao da leži mrtav na cesti.
Policija je kasnije uhapsila Admira Čorbu, za kojeg se osnovano sumnja da je ubio Alena.
Međutim, uprkos činjenici da je Čorbo, koji radi u Graničnoj policiji BiH, bio pijan kada je automobilom udario u skuter nastradalog Šehovića, on je danas slobodan čovek.
Ogorčena činjenicom da je ubica njenog brata na slobodi, sestra Alena Šehovića, Zvjezdana Stella, svoju priču podelila sa pratiocima na najpopularnijoj društvenoj mreži – Fejsbuk.

– Moga brata više nema i vratiti ga ništa ne može. Zvao se Alen Šehović i imao je 32 godine, kada ga je udario pijani granični policajac. Naravno, nije se zadržao, već je pobegao sa mesta nesreće. Od tog dana moja majka i ja čekamo pravdu, čekamo da se nešto desi, ali nažalost pomaka nema. Naravno, on je policajac, ima leđa koja ga štite. Dok moj brat leži dva metra pod zemljom, ubica moga brata je slobodan – piše između ostalog u Fejsbuk statusu ove ožalošćene sestre.

Nakon Alenove smrti, njegovi prijatelji osnovali su na Fejsbuk grupu „Pravda za Alena“ putem koje ukazuju na postupke nemarnih vozača koji svakodnevno siju smrt na cestama BiH, a ujedno traže oštrije sankcije i odlučnije delovanje pravosuđa BiH u ovakvim slučajevima.
Podsećamo, Alen Šehović (32) poginuo je u novembru prošle godine u saobraćajnoj nesreći – u njegov moped zabio se svojim automobilom pijani vozač, koji je zatim pobegao sa mesta stravične nesreće.
 

Related posts

Leave a Comment