AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

MAFIJAŠKI REŽIM UBIJA PRAVDU I ISTINU, UBIJA NAŠU DJECU

David Dragičević (31.01.1997.-23.03.2018.)

 

David Dragičević, ubijen 23. marta 2018. godine po riječima njegovog oca Davora, danas je trebao slaviti 22. rođendan.
Umjesto rođendanskih, paliće se svijeće za pokoj duši svirepo likvidiranog mladića, a Naručioci ubistva i Ubice su još uvijek na slobodi.
Štiti ih sistem koji dominira u Republici Srpskoj, a sve ono što se događalo i događa oko samog Ubistva, opstrukcije istrage, zataškavanja Ubistva Davida, premlaćivanja golorukog naroda, koji je tražio Istinu o Ubicama i kaznu za njih; Blasfemičnog, višemjesečnog užasnog vrijeđanja Ubijenog Mladića, ataka i progona njegove porodice…, pokazuje da je taj sistem monstruozan i da počiva na monstruoznosti neljudi koji ga čine.
Fotografija policije koja privodi Suzanu Radanović, dok u rukama drži sliku svog ubijenog sina Davida, zauvijek je u istoriju beščaća upisala vlasnike monstruoznog sistema;
To je svjedočanstvo o neljudskosti hijena što gospodare trenutno najmračnijim prostorom u Evropi.
Progon Davora Dragičevića, oca ubijenog Davida (koji je nestao prije mjesec dana), jeste dokaz nemoći hijena pred odlučnošću jednog čovjeka da istraje na otkrivanju naručilaca ubistva, ubica i njihovih pomagača; Nasilje, brutalno, bestijalno; Podlo napadnuti građani, koji su mirno hodali, goloruki narod koji je tražio istinu i pravdu, jeste dokaz poraza monstruoznog sistema, koji je posegao za represijom da bi zaštitio ubice.
Jedino što su uspjeli je da Naručioce Ubistva i Ubice stave iznad Republike Srpske, iznad zakona, što nije pobjeda, već debakl Unutrašnjeg Okupatora, koji je kidnapovao sve institucije i pokazao da one služe zločincima svih kalibara, ubicama, nakazama, a da su usmjerene protiv naroda, protiv svakog građanina.
Tijelo Davida Dragičevića će, prema riječima njegove majke Suzane, uskoro, biti ekshumirano i odveženo van granica najmračnijeg prostora u Evropi. Tu će biti sahranjen i tu će mu biti vječni dom.
Taj čin će označiti konačan poraz Unutrašnjeg Okupatora i onih koji ih podržavaju; Taj čin učiniće najmračniji prostor Evrope i njegovim najužasnijim prostorom; Taj čin će na svim ostalim ostaviti dubok, neizbrisiv ožiljak; Taj čin će značiti da se nikada, ali nikada, ne treba prestati boriti protiv Unutrašnjeg Okupatora, Ubica naše djece!
Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment