AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Iza ubistva stoji država

Građani i članovi grupe Pravda za Davida okupili su se ponovo, na Trgu Krajine u Banjoj Luci zbog ubistva dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića.

 

Davor Dragičević do kraja ove ili početokm naredne sedmice održaće konferenciju za novinare. Objaviće nove dokaze i činjenice da je njegov sin ubijen. Iza ubistva, kaže, stoji država. Poručuje da će na konferenciji oktriti ko za koga radi i ko s kim sarađuje u Tužilaštvu, sve s ciljem da se zataška ubistvo njegovog sina.

’’Istinu svu znam. Da je vuk sit i ovce na broju kod mene ne ide. Lav je tek ogladnio. Vašu verziju Tužilaštva samo čekam da ugleda svijetlo dana, a čućete svi šta Davor Dragičević ima da kaže.

Ima još jedan snimak. Neće ovo Tužilaštvo ostati na predmetu Davida Dragičevića. Vrlo dobro znam na koga sam udario. Ali to me ne interesuje, jer ubili ste mi dijete. Na državu, na institucije. Niste vi Amerika i Rusija, a udario bih i na njih. Nemate pojma koliko ste maleni i bahati’’, poručio je večeras Davor Dragičević.

Osim pres konferencije Davor Dragičević je najavio i mogućnost još jednog protestnog skupa.

’’Skup će morati biti, koji datum tačno to ću odrediti, ali neće ličiti na zadnja tri skupa, jer nema više svrhe, nema istine, nema pravde, a ponudiću vam dokaze. Sa zločincima i ubicama nema ni razgovora, ni suživota’’, rekao je otac ubijenog Davida Dragičevića.

 

Related posts

Leave a Comment