AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Hoće li biti objavljena imena nalogodavaca i ubica Davida Dragičevića

I večeras u parkiću kod Hrama okupili su se banjalučani predvodjeni članovima Grupe “Pravda za Davida” da još jednom potvrde odanost borbi za pravdu za Davida i podrške ocu Davoru i majki Suzani Radanović da istraju u borbi za pravdu za sina…

 

“Pravdaš” Marko Mikić je i večeras poručio da Grupa “Pravda za Davida” neće odustati od borbe za pravdu za Davida na miran i dostojanstven način, kako i dolikuje pravim i istinskim gradjanima Banja Luke, RS i BiH.

“Mi znamo svoj put. Želimo državu u kojoj ćemo biti slobodni, a ne ubijani i bacani u kanalizaciju”, rekao je Marko Mikić najavljujući “vruću” jesen za sve one koji su učestvovali u zločinu nad Davidom i nasiljem nad njegovim roditeljima Davorom i Suzanom Radanović , kao i Grupom “Pravda za Davida”.

“Svega se sjećamo, i ništa ne zaboravljamo”, poručio je Marko Mikić.

Jedan od prisutnih se zapitao šta kaže medjunarodna zajednica i ona u Sarajevu i ona u Banja Luci, ali i ona u Briselu.

“Hoće li biti objavljena imena ubica i nalogodavaca Davidovog ubistva? Gospodine Incko gdje odmarate dok ovi ljudi 510 dana traže istinu i pravdu za nevino stradalog sugrađanina, banjalučanina, Davida Dragičevića – našeg Djakca”, upitao je “pravdaš”.

Večeras je primijećen povećan broj policajaca, ali se nadamo da nisu zbog Grupe “Pravda za Davida” i planiranja novog nasilja nad njenim članovima.

Sutra u isto vrijeme na istom mjestu sa istim pitanjem: Ko je ubio Davida?.

Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Idemo do kraja! Nema predaje dok je sunca nad Banja Lukom…!

Infomedia Balkan

Related posts

Leave a Comment