AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Davor poziva narod i opoziciju na zajedničku borbu protiv mafijaškog režima

Povodom najavljenog sutrašnjeg sastajanja advokata porodice Dragičević, Ifeta Ferageta i glavnog tužioca Želimira Lepira u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, u grupi Pravda za Davida, danas se oglasio Davor Dragičević…

 

On je poručio da sutra postoje dva moguća scenarija. Jedan je taj da se desi situacija kao u slučaju Muriza Memića, kojeg su pozvali u Tužilaštvo samo kako bi ga spriječili da prisustvuje Međunarodnoj konferenciji, koja se održala u Beču, a na kojoj nije mogao prisustvovati radi navedenog poziva. Kasnije je poziv i povučen.

Drugi scenario, kako navodi Dragičević jeste da se ustanovi kako se istraga koja traje 18 mjeseca zapravo i ne vodi, jer se u ovom slučaju ništa novo ne otkriva, a njegovo se pokojnog sina Davida i dalje povezuje sa provalom u kuću, koju nije počinio.

“Zamolio sam Ifeta Ferageta da ovo bude zadnji sastanak sa Vrećom i Lepirom, jer će sutra biti jasno hoće li se svrstati na sranu ubica.

Pozivam sve koji mogu da dođu sutra pred Tužilaštvo da se uvjerimo s kim imamo posla. Sve poslanike koji i dalje obećavaju da se zalažu za nacionalni interes. A pozivam i člana predsjedništva BiH, ili kako ga ja zovem Burle, da dođe i ispuni svoje obećanje i najuri tužioce iz njihovih fotelja, pošto primaju platu, a ne rade svoj posao”, poručio je Davor.

Dodao je kako će odbijanje apelacije biti samo dokaz da nema pravne države, a najavio je i obraćanje za vikend putem videa u grupi Pravda za Davida, gdje će predstaviti šta se uradilo na međunarodnoj konferenciji i koji su naredni koraci.

Sastanak u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zakazan je za sutra u 12.30 sati.

Related posts

Leave a Comment