AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

APEL NOVINARIMA – ISPRATITE OVU AFERU

Poslije objavljivanja otvorenog pisma, informacija, 22.08.2019 god. od strane Suvara Gorana, dosli do audio snimka koji je dostavljen nasem portalu gdje razgovaraju Mile Radišić i Goran Suvara.
Na snimku se jasno čije Mile Radišić i tvrdi da je :

Iz robnih rezervi pokradeno 150000000 KM.

Da MUP RS zna za to.
Da SIPA zna za to.

Pitamo se, hoce li isti pozvati Milu Radišića da da izjavu na okolnosti o kojima priča, hoce li  se provjeriti navodi Mile Radišića ili će se kao sve do sada prećutati.

 

Pitamao MUP, SIPU, Tužilaštvo BiH i RS, jesu išta uradili da provjere informacije koje je javno dostavio Goran Suvara o vlasnicima kafica DD u Banja Luci.

Imamo pouzdanu informaciju da je poslije objavljivljanja informacija Goranu Suvari prjećeno sa ciljem da ćuti i prikriva kriminalne radnje pomenutih.
Takodje imamo informaciju da je u pomenutom kaficu, vise osoba kriminalnog miljea poduzelo vise radnji da bi ugrozili bezbjednost Suvara Gorana pa su u toj namjeri poslali Njemackoj ambasadi dopis sa prilogom Suvarine presude ne bi li izdjestvovali progon Suvare iz Njemacke a ujedno prikrili svoja krivicna djela kao sto su NASILJE U PORODICI, PRODAJA NARKOTIKA, IZNUDE, ZELENASENJE, OMOGUCAVANJE KORIŠTENJA NARKOTIKA …
Apelujemo na pripadnike MUP-a da provjere sve navedeno.
Apelujemo na novinare da isprate ovaj slucaj
.

Redakcija

Related posts

Leave a Comment