Ako me pljačkaš nisi moj prijatelj

Novac iz dijaspore dođe, oni ga uzimaju, a onda daju Dalidi Burzić i Milanu Tegeltiji i tako se drže godinama. Mi se ne želimo takmičiti ko je bolji u sudstvu i policiji. Baš me briga ko su Milan i Dalida, mi se borimo protiv pojava…

 

„Ovo je borba za život. Neće nam biti bolje dok ne budemo imali pravo na život. Danas borba funkcioniše tako da Bakir Izetbegović, Milorad Dodik i Dragan Čović bez izuzetka pustoše naše budžete – rekao je narodni poslanik NSRS Draško Stanivuković prilikom obraćanja danas na protestima, te upitao „treba li mene ubiti jer imam svoje mišljenje“.

Draško Stanivuković pozvao građane da se bore za pravdu: Ako me pljačkaš nisi moj prijatelj

– Novac iz dijaspore dođe, oni ga uzimaju, a onda daju Dalidi Burzić i Milanu Tegeltiji i tako se drže godinama. Mi se ne želimo takmičiti ko je bolji u sudstvu i policiji. Baš me briga ko su Milan i Dalida, mi se borimo protiv pojava. Pojedinačno ništa nemamo, ali ako pljačkaš nisi moj prijatelj. Ja sam Draško i ja sam vaš prijatelj – rekao je Stanivuković.

Naveo je da svako od nas mora biti hrabriji i odvažniji. „Ajmo ustati, ajmo doći ruke. Danas ovdje, sutra negdje drugog ćemo se okupljati i boriti“, zaključio je.

Interview.ba

Related posts

Leave a Comment