Zločinci ponovo prijete i najavljuju kriminalizaciju i progone onih koji zahtijevaju da se sazna Istina i primijeni Pravda zbog Ubistva i kazne Naručioci Ubistva i Egzekutori

Nijednu jedinu laž Zločinačke organizacije koja je ubila Davida Dragičevića ne treba prećutati;

Na svaku treba odgovoriti argumentima.

1. Tako i na poslednje saopštenje dijela Vrha MUP-a RS kojeg čine ministar Dragan Lukač, načelnik Uprave za organizovani kriminal Darko Ilić i direktor Policije Darko Ćulum, direktni zaštitnici Naručilava Ubistva i Egzekutora Davida Dragičevića. Samim tim i direktni saučesnici u njegovoj likvidaciji i prikrivanju.

2.
U to nema više nikakve dileme, kao što nema sumnje da su u Likvidaciji Davida učestvovali pojedini pripadnici MUP-a RS; Preciznije, oni su vodili cijelu akciju: Od premlaćivanja, zajedno sa još petnaestoricom nasilnika, Preko otmice, Držanja u zatočeništvu, mučenja i silovanja, Pa sve do Likvidacije i Bacanja tijela Surovo Umorenog Davida u Crkvenu.
3.
Isti ti su desne i lijeve ruke navedenog Trojca iz Vrha MUP-a RS. Trojac ih sada štiti, kao što štiti i one koji su Naručili Ubistvo Davida. Kao što štite Velike transporte droge, Velike Makroe, Velike narko “privrednike”… Ali, o tom-potom; Sve će doći na dnevni red i objavljivanje.
4.
Zločinci Lukač, Ćulum i Ilić prvo su zaprijetili krivičnim prijavama, a kada to nije zaplašilo baš nikoga, krenuli su sa kriminalizacijom “pojedinaca i grupa” koji zahtijevaju Istinu o ubistvu Davida i kažnjavanje Naručilaca Ubistva i Egzekutora.
5.
Digresija – prijetnja krivičnim prijavama nije prestala; Zločinački Trojac i dalje šalje poruke “preko posrednika” da će krivičnih biti. Samo naprijed.
6.
Vratimo se poslednjem saopštenju Vrha MUP-a RS – Zločinačkog trojca, čiji je ključni cilj kriminalizacija onih koji podržavaju i traže otkrivanje Istine o Davidu.
“Prateći javne istupe, kao i oglašavanja na društvenim mrežama, zaključili smo da određena lica i grupe koji su se našli u predmetima obrade samog Ministarstva, koriste tragičnu smrt Davida Dragičevića da bi vršili pritisak na rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Bez obzira na sve pritiske Ministarstvo će u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima nastaviti rad na svim predmetima iz svoje nadležnosti”, stoji u saopštenju MUP-a.
Jasno je iz navedenog citata da Zločnici Lukač, Ćulum i Ilić pokušavaju kriminalizovati podršku Istini i Pravdi za Davida, ali ovaj navod je istovremeno i prijetnja da će se mnogi naći pod udarom Zločinaca, ukoliko ne odustanu od zahtjeva za Istinom i Pravdom.
Zloupotreba Institucije MUP-a RS i pravosudnih institucija će se nastaviti.
7.
Kad smo već kod “praćenja društvenih mreža” i objava na njima, kako niko iz MUP-a nije uočio objavljivanje fotografije sa reobdukcije tijela Davida, koja je jezivo svjedočanstvo teškog premlaćivanja, mučenja i likvidacije dvadesetjednogošnjeg mladića?!
Uznemirujući sadržaj: Fotografija sa reobdukcije tijela Ubijenog davida Dragičevića
Kako niko od njih nije uočio polomljenu vilicu, izbijene, razbijene i nabijene zube, brojne hematome, teške povrede po cijeloj glavi i tijelu?! I izdao saopštenje o tome?!
8.
Nisu to primijetili, jer nije ni bilo potrebe: Oni tačno znaju šta su mu uradili. A uradili su mu sve ono što zdrav razum ne može da pojmi.
9.
Nije neočekivano ponašanje Zločinačkog Trojca; Nastaviće se i u narednim danima. I to vrlo brutalno. Jer, oni su naučili da ubijaju!
10.
Moć, Bahatost i Prezir prema narodu jeste njihova kičmena moždina; Kičmena moždina Neljudi.
11.
Malicioznost njihovog istupa jeste da se pozivaju na profesionalizam, a u prostorijama Uprave policije Banjaluka se objesio tridesetdevetogodišnjak, priveden zbog tuče. I opet niko nije odgovarao, iako je samoubistvo direktan propust policjskih službenika. Koliko svjesan i namjeran, tek treba saznati.
12.
Zločinci Lukač, Ilić i Ćulum tvrde da je “utvrđeno kretanje pokojnog Davida Dragičevića u noći tragičnog stradanja”.
To je tačno; Zločinci vrlo precizno znaju kuda se kretao David u toj noći – od Metalske škole, gdje je pretučen i gepekovan, do, zasad nepoznate lokacije, gdje je mučki prebijan, mučen i silovan danima i na kraju likvidiran, pa sve do rijeke Crkvena, gdje je njegovo tijelo bačeno, kako bi ga se i mrtvog ponizilo.
Oni znaju i Ko je naredio tu rutu kretanja.
13.
Ruta kretanja koju su ponudili javnosti je Laž, što im je takođe poznato. Ali je za vjerovati da su u Saopštenju mislili na stvarnu rutu kretanja – onu kojom su Davida odveli u Smrt.
14.
Što se tiče Tužilaštva, dovoljno je znati da od 24.03., kada je pronađeno tijelo Davida Dragičevića, bačeno u rijeku Crkvena, do današnjeg dana nisu uspjeli da daju klasifikaciju smrti. Jedino su uspjeli da unište mnogo tragova zločina koje su počinili i dokažu da je Dalibor Vrećo, “tužilac”, direktan Saučesnik u prikrivanju Ubistva, samim tim i u Ubistvu Davida Dragičevića.
Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment