ZAJEDNIČKA BORBA ZA ISTINU I U EVROPI – PRAVDA ISTINA
AKTUELNOSTI SVIJET 

ZAJEDNIČKA BORBA ZA ISTINU I U EVROPI

Veliki skup “Pravda za Davida i Dženana”…

 

Tačno godinu dana od prvog skupa “Pravda za Davida” u Beču, održaće se 7., do sada najveći skup u ovom gradu.

Na skup podrške će doći Dženanov otac Muriz, sestra Arijana i advokat porodica Memić i Dragičević, Ifet Feraget, najavljeno je iz grupe “Pravda za Davida”.

Slikovni rezultat za pravda za davida beč

“Za godinu dana grupi ‘Pravda za Davida’, njenim osnivačima i članovima, nanesena je velika šteta, a svakodnevna nepravda i presija ne prestaju.

Ubice i sotone slobodno hodaju, dok zagorčavaju život onim najhrabrijim i najčasnijim ljudima, prijete, maltretiraju i nemalo tuku sve one koji glasno i jasno uzdignute glave viču ‘Pravda za Davida’.

Skupovi su zabranjeni do daljnjeg u nekada mom voljenom gradu Banjaluci, a mi smo svi ludi jer podržavamo Ćaću”, stoji u obraćanju grupe.

E nismo ludi, dušmani i nismo odustali. Nikada i nećemo” navodi se na grupi “Pravda za Davida”.

Kako je najavljeno, protestna šetnja se nastavlja 12. maja 2019. u glavnom gradu Austrije, te ovom prilikom pozivaju sve svoje prijatelje i poznanike, sve ljude dobre volje, sve borce za pravdu, sve one koji žele bolje sutra svojoj djeci, da dodju i podrže ovaj veliki skup. 

“U ime sve djece i svih ljudi koji biju bitke za pravdu. Zajedno smo jači, zajedno do kraja, nema odustajanja. Pravda za Davida, Pravda za Dženana, Pravda za svu djecu” poručili su.

Buka

POVEZANO

Leave a Comment