AKTUELNOSTI SVIJET 

ZAJEDNIČKA BORBA ZA ISTINU I U EVROPI

Veliki skup “Pravda za Davida i Dženana”…

 

Tačno godinu dana od prvog skupa “Pravda za Davida” u Beču, održaće se 7., do sada najveći skup u ovom gradu.

Na skup podrške će doći Dženanov otac Muriz, sestra Arijana i advokat porodica Memić i Dragičević, Ifet Feraget, najavljeno je iz grupe “Pravda za Davida”.

Slikovni rezultat za pravda za davida beč

“Za godinu dana grupi ‘Pravda za Davida’, njenim osnivačima i članovima, nanesena je velika šteta, a svakodnevna nepravda i presija ne prestaju.

Ubice i sotone slobodno hodaju, dok zagorčavaju život onim najhrabrijim i najčasnijim ljudima, prijete, maltretiraju i nemalo tuku sve one koji glasno i jasno uzdignute glave viču ‘Pravda za Davida’.

Skupovi su zabranjeni do daljnjeg u nekada mom voljenom gradu Banjaluci, a mi smo svi ludi jer podržavamo Ćaću”, stoji u obraćanju grupe.

E nismo ludi, dušmani i nismo odustali. Nikada i nećemo” navodi se na grupi “Pravda za Davida”.

Kako je najavljeno, protestna šetnja se nastavlja 12. maja 2019. u glavnom gradu Austrije, te ovom prilikom pozivaju sve svoje prijatelje i poznanike, sve ljude dobre volje, sve borce za pravdu, sve one koji žele bolje sutra svojoj djeci, da dodju i podrže ovaj veliki skup. 

“U ime sve djece i svih ljudi koji biju bitke za pravdu. Zajedno smo jači, zajedno do kraja, nema odustajanja. Pravda za Davida, Pravda za Dženana, Pravda za svu djecu” poručili su.

Buka

Related posts

Leave a Comment