AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Zadnji njihov čin je legalizacija ubistava naše djece

David je uveden u zgradu policije

 

Istinu i pravdu u vezi sa ubistvom Banjalučanina Davida Dragičević i večeras je tražilo nekoliko stotina građana. Sa Trga Krajine 120-i dan zaredom pozvane su nadležne institucije da rade svoj posao i riješe organizovano ubistvo dvadesetjednogodišnjaka. Roditelji ubijenog mladića tvrde da imaju nove dokaze.

Imamo dokaze da je David Dragičević uveden u Policijsku upravu Banjaluka, zato ga nisu ni tražili, istakli su na skupu Davidovi roditelji.
“Milorade, daj ispis Davidovog telefona i snimke sa Rajfajzen banke i Sberbanke, sa 17. na 18. Kad to uradiš biće slučaj riješen, Pokret “Pravda sa Davida” će biti sklonjen sa trga, automatski”.
Roditelji ubijenog mladića kažu i da već 4 mjeseca istraga stoji. Nije im jasno šta radi 100 ljudi koji su, kako tvrde nadležne institucije, uključeni u slučaj.
“David je nestao sa subote na nedjelju, a u nedjelju na ponedjeljak ja sam dobila poruku od žene koja je vidjela da je pretučen ispred Metalske škole. U ponedjeljak ujutro sam otišla u Policiju, odnijela poruku i rekla šta sam čula. Dva dana sam ih molila da traže snimak iz Rajfajzen banke. Moj David bi bio sada sa nama da su uradili kako treba, da su htjeli…nisu oni ništa uradili”, kaže Davidova majka Suzana.
“Zadnji njihov čin je legalizacija ubistava naše djece. Mog Davida, ostale djece koja su pobijena, koja su nastradala. To će biti zadnji čin i time su zaokružili svoju zločinačku državu i organizaciju. Pošto govorite da mi rušimo Republiku Srpsku. Ne, gospodo, sve što ste do sada rekli, vi ste ubice, vi ste zločinci”, rekao je Davidov otac.
Davor Dargičević rekao je da će se sutra ili prekosutra saznati zvanične informacije u vezi ubistva Davida Dragičevića.
Davor je i ovaj put postavio pitanja nadležnima “zašto nije urađena obdukcija kako treba, zašto nije urađen uviđaj kako treba, te zašto je formiran Anketni odbor ako su policija i Tužilaštvo uradili sve kako treba”.
Istinu o ubistvu Davida Dragičevića zatražio je i Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske, koji je usvojio prijedlog opozicije da Republičko tužilaštvo dostavi Informaciju o saznanjima u vezi sa ubistvom dvadesetjednogodišnjeg mladića.

BN

Related posts

Leave a Comment