AKTUELNOSTI REGION 

Vrijeme je da se trgnemo iz apatije, pljunemo na ovu sramotu i speremo ljagu sa svog obraza

PAMET, PONOS, PRAVDA ZA DAVIDA

PADAJ SILO I NEPRAVDO…

 

Pošto je većina pametnih, ponosnih i pravednih građana Banjaluke definitivno shvatila da živimo u jednom dezorijentisanim gradu kojim vlada najnečovječnija i najlažljivija paklena tvorevina, vrijeme je da se trgnemo iz apatije, pljunemo na ovu sramotu i speremo ljagu sa svog obraza. Moramo što prije pobjeći iz ovog stanja, prestati podanički i kukavički klimati glavom i tražiti rješenja i promjene koje podrazumjevaju demokratske procedure i korak u civilizovano društvo.

Sinoćnje atakovanje primitivnog i pomahnitalog zlukačevog plavog orkestra i crkvenih bradatih motorista na dobre i čestite građane Banjaluke, koji se bore, mirno i dostojanstveno, za Istinu i Pravdu, je samo jedan od pokazatelja dubine sunovrata, posrnuća i svakodnevnih pokvarenjačkih marifetluka.

Zbog svega toga, trebaju svi koji vole ovaj, nekada lijepi grad, izaći i pružiti podršku hrabrom Ozrenu, Paniću, Sofiji, Vanji, Jadranki, Renati, Duši, Saneli, Nadalini…, visprenom Marku, Slavenu…, iskusnom Stevanu, Zaimu, Peci, Nikoli…, gospođi Nadi i njenim predivnim drugaricama…, u zajedničkoj borbi protiv svog ovog zla koje se, tu oko nas, dešava.

Koristim priliku da pozovem svoje prijatelje i poznanike, a posebno Željka, Boru, Ducana i članove istinskih boraca za Pravdu, kao i Vladanku, Aleksandru, Željka, Aleksandra, Vukovića,, Blagojevića.., političke analitičare Topićku, Trifunovića, Miljana, Raljića.., banjalučke opozicionare Mirnu, Sašu, Jovu, Aleksandra…, Restartovce, Revoltaše.. i sve “Facebook protestante”…, da se pridruže šetanju, da zajedno gradimo jednu bolju i sretniju Banjaluku.

Osim što ćemo od hodanja biti zdraviji, kao građani ćemo biti ponosniji, aktivniji, odgovorniji i svjesni svoje snage. Tutanj protesta puno je glasniji od dobro poznate šutnje i put je ka stvaranju normalnog, demokratskog i građanskog društva.

Hodaj i protestuj, sami otići neće!

Vojislav Erceg

Related posts

Leave a Comment