VRH REŽIMA OTVORENO PRIJETI

Šukalo upire prstom u Lukača.

 

“Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, posebno nakon okončanja mandata poslanika u NSRS odgovoran za to će biti ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač”, izjavio je danas poslanik Adam Šukalo na vanrednoj konferenciji za novinare u Banjaluci.

Šukalo, koji djeluje u klubu PDP-a, najavio je danas da više neće prisustvovati sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske u kojoj, kako je naveo, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač može prijetiti poslanicima.
“Ova skupština više nema nikakav legitimitet. Sramota me da sjedim u ovakvoj instituciji”, kazao je Šukalo, koji je sinoć u parlamentu imalo verbalni okršaj s ministrom Lukačem tokom rasprave o izvještaju u slučaju stradanja Davida Dragičevića.
Šukalo kaže da se ne plaši Lukača, ali dodaje da on nije čovjek za funkciju koju obavlja.
Kaže da će ostati na glasanju kako bi podržao izvještaj Anketnog odbora i jer je to od posalnika tražio, Davidov otac, Davor Dragičević.
Šukalo optužuje MUP RS da opstruiše istragu u ovom slučaju, a da je Skupština “upotrijebljena da se prikrije zločin nad ovim mladićem”.
On je rekao da mu je nakon sinoćnjeg verbalnog sukoba u sali NS RS Lukač prijetio u skupštinskom holu, te da je htio da se fizički obračuna s njim.
“Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, posebno nakon okončanja mandata poslanika u NSRS odgovoran za to će biti ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, izjavio je danas Šukalo novinarima na vanrednoj konferenciji za novinare u Banjaluci.
BN TV

Related posts

Leave a Comment