AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

USKORO OTKRIVAMO IME UBICE A ONDA I IMENA NALOGODAVACA ZLOČINA

Istina i pravda nemaju cijenu. Zato građani i članovi grupe Pravda za Davida neće odustati – poručeno je sa Trga Krajine u Banjaluci. Petog oktobra će biti otkriveni nalogodavci, a nešto prije i egzekutori, saopštio je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

 

“Petog oktobra ću otkriti imena nalogodavaca, a nešto prije i egzekutora. Reću ću vam samo da znam sve, egzekturo je ćelav, znam mu i broj registarskih tablica,” rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Davor Dragičević će otići pred banjalučko okružno tužilaštvo u ponedeljak u 14 i 30 časova. Pozvao je sve dobre ljude koji ne vjeruju u rad tužilaštva i policije da mu daju podršku.

“Ne daju mi ništa. Molim sve ljude da dođu. Lepire i Vrećo, hoćete li sutra reći ko je ubio Davida Dragičevića?”, poručio je Davor Dragičević sa Trga Krajine u Banjaluci.

Građani su se okupili 147 dan zaredom na Trgu Krajine.

Njihove pesnice su svaki put u zraku kad krene pjesma Klinac u getu koju je otpjevao ubijeni David Dragičević. Svaku noć na istom mjestu, jer, kako kažu, istina će jednom izaći na vidjelo.

 

BNTV

Related posts

Leave a Comment