AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT MAFIJE POLICIJE I TUŽILAŠTVA

Pripadnici organizovane kriminalne grupe, koji su tehnički neispravnim kamionom, dovezli 3 paketa nelegalne, odnosno krijumčarene robe u firmu iz Bobar grupe, pobjegli su sa lica mjesta…

Sa ubijene djevojčice, koja je smrtno povrijeđena, prilikom skretanja kamiona, saučesnici iz firme, policije i tužilaštva uklonili su materijalni dokaz ubistva – dječiji ruksak, čiji je kaiš dvostruko presječen te oprali tragove zločina hemijskim sredstvom i sakrili ga iz istražnih radnji.
Da bi ovaj podmukli zločin predstavili kao nesrećan slučaj, istovremeno su od vještaka, čije su mišljenje tražili, sakrili i sve unutrašnje povrede koje su konstatovane obdukcijom.

Poslije ovog zločina u narednim godinama desilo se više drugih ubistava, koja su takođe prikrivana a ubrzo poslije emitovanja ovog video snimka, otet je i ubijen David Dragičević.
Neposredno ranije, ubijen je i prikriva se ubistvo Dženana Memića.
Serija ubistava i likvidacija u koje su umiješani kriminalci iz redova režima, nastavljena je i ove godine a najpoznatiji slučaj je ubistvo Slaviše Krunića to neposredno potom pokušaj likvidacije Slobodana Vasiljevića.
Taj napad je pripremljen i izveden uz asistenciju pripadnika policijskih stanica a izvršila ga je kriminalna grupa, koja je godinama pod zaštitom tužilaštva, konkretno Rajka Ćolovića iz Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i njegovih saučesnika iz pravosudno policijske mafije…

Related posts

Leave a Comment