AKTUELNOSTI REGION 

Ubrzo ćemo biti najjača snaga ove države

Grupa građana okupila se još jednom na Trgu Krajine u Banjaluci gdje traže istinu i pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića...

 

Prisutnim se obratio otac ubijenog Davida, Davor Dragičević koji je prozvao sve one političare koji su ignorisali njega i okupljene građane prethodnu noć ispred narodne skupštine.

“Grupa Pravda za Davida dobila rješenje u Sarajevu, a svi vi kvazi političari i kvazi branitelji, pozicija i opozicija koji ste juče sjediliu u toj Narodnoj skupštini koja je postala privatna skupština. Vi prosipajte i dalje narodu svoje fore, ali meni i Grupi pravda za Davida ne možete. Ni jedan glas, a posebno opozicija, nećete dobiti. Naš glas će ići Davoru Dragičeviću ili bilo kome ko ovdje stoji. Ubrzo ćemo biti najjača snaga ove države i ovog naroda. Svi vi, bez obzira šta pričali za govornicom tzv. Narodne skupštine, posebno se odnosi za opoziciju, gadite mi se i muka mi je od vas. Ako vi vidite svoju fotelju i svoju budućnost tu izvolite i sjedite, ali mi svama više nikada”, rekao je Davor.

BUKA

Related posts

Leave a Comment