AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ubrzo će doći pravda za moje i svu ubijenu djecu

I večeras su se u parkiću okupili hrabri Banjalučani i pokazali nam šta je borba za pravdu i kako se istrajava u podršci ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za sina Davida…

 

“Ko je ubio Davida, samo želimo taj odgovor”, rekao je večeras “pravdaš” Marko Mikić.

Jedna od prisutnih gospodja je poručila da David nikada neće umrijeti. David će uvjek živjeti u našim srcima i biti će poučan za svu djecu.

I večeras je upućen poziv svima koji su u mogućnosti da 12. septembra prisustvuju Konferenciji o Davidu u Beču.

“Znaju i Dodik i Lukač šta znači registrovanje Grupe “Pravda za Davida” u Beču u državi članici EU i zbog toga se sada boje i strahuju šta će biti”, rekao je Marko.

“Pribe i Evropska unija će vam doći glave”, poručila je majka Suzana Radanović vlastima u Republici Srpskoj koji sprečavaju istragu ubistva njenog sina Davida Dragičevića.

“Privatne države biti neće. Republika Srpska će ponovo pripadati narodu kako je i propisano, a ne pojedincima na vlasti”, poručila je majka Suzana Radanović i dodala:

“Ubrzo će doći pravda za moje dijete i svu ubijenu djecu , odzvonilo vam je…”

Čula se i večeras Davidova pjesma “Klinac u Getu” uz konastataciju da je i na današnji dan, kao i za života Davida Dragičevića Banja Luka – Geto.

“Mladih nema na protestima, tu su samo srednjovječni ljudi, dok su mladi pred ambasadama, kao da su izgubili svaku nadu za život u Getu”, ocijenio je jedan od prisutnih večeras u parkiću.

I sutra u isto vrijeme i na istom mjestu i još jedan skup podrške ocu Davoru i majki Suzani Radanović i pitanje državi koja je, za sada, arhivirala slučaj Dragičević: Ko je ubio Davida?

Infomedia Balkan

Related posts

Leave a Comment