AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

U toku je brutalno zastrašivanje svih koji mogu doprinijeti rasvjetljenju Davidovog ubistva

Član Grupe “Pravda za Davida” Marko Mikić saopštio je večeras da je u toku brutalno zastrašivanje svih onih koji mogu doprinijeti rasvjetljavanju otmice, potom zvjerskog mučenja, kao i svirepog ubistva Banjalučanina Davida Dragičevića u martu prošle godine…

 

Svi oni koji mogu primjeniti torturu, prijetnje, to rade intezivno kako bi zastrašili svakog ko bi mogao posvjedočiti zločin nad Davidom, tvrdi Marko.

“Ljudi koji znaju nešto o Davidovoj otmici, mučenju, ubistvu, svima njima se prijeti smrću članovima porodica i na druge načine”, kaže on.

“Pravdaš” Marko je ogorčen i na društevenu zbilju koja je formirana, pa kaže da se danas od mafijaša prave biznismeni, od starleta uzori djevojkama, od neobrazovanih političari…

Mada ogorčen na banjalučku zbilju Marko poručuje da neće sve ostati tako i da će se vrlo brzo mnogi potomci zlikovaca i kriminalaca stidjeti čija prezimena nose i čija su djeca, kada se otkrije šta su radili nečiji očevi, rodjaci i druga rodbina i kumovi…

Kao i svih prethodnih okupljanja i večeras sa klupa ispred dvorišta Hrama 482-i put je postavljeno pitanje: Ko je ubio Davida?

Naravno i večerašnje okupljanje je bilo znak podrške ocu Davoru i majki Suzani u borbi da pravnim putem u sudnici, a ne na ulici, saznaju i dodju do pravde za ubijenog sina Davida, jer tragičnu istinu znaju.

“Ćute, posmatraju, i čekaju dan kada će sve početi da se dešava, ali ne više na ulici, nego u sudnici, a onda će advokat Ifet Feraget da saopšti svoje, šta zna, a mnogo toga zna i ima dokaze”, rekao je jedan od prisutnih na klupama večeras.

I večeras je pravdaš Marko Mikić pustio da se čuje Davidova pjesma “Klinac u Getu”, koja mnogo toga govori i za današnju zbilju, koja traje još od Davidovog vakta.

Pravda za Davida, ali ona prava Grupa, biće i sutra na istom mjestu u znak podrške porodici Dragičević, jer znaju da ova i ovakva vlast, ni večeras ni sutra neće uhapsiti zlikovce, koji su oteli, mučili, ubili i na obali Crkvena na ušću u Vrbas ostavili namučeno beživotno Davidovo tijelo.

Pravda za Davida, do sutra i od sutra dok je sunca nad Banja Lukom!

Infomediabalkan.com

Related posts

Leave a Comment