AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

TAJNE KOMUNIKACIJE IZ DODIKOVOG KABINETA DAN PRIJE ZVANIČNOG PRONALASKA UBIJENOG DRAGIČEVIĆA

Iz Dodikovog kabineta 23.03., dan prije pronalaska tijela Davida Dragičevića, komunicirali sa kriminalcem i lažnim ujakom Aljošom Borkovićem…

Više je nego bitno saznati zbog čega su Borkovića iz Kabineta predsjednika RS zvali 23.03., dan prije nego je pronađeno tijelo Ubijenog Davida Dragičevića?!
Da li je 23.03. pozvan kako bi bio obaviješten da će tijelo biti pronađeno 24.03., kako bi mu se sugerisalo da će biti lažno predstavljen kao ujak Ubijenog Dječaka i da o tome treba da ćuti, posebno nakon što Milorad Dodik i Dragan Lukač lažno optuže Zvjerski Likvidiranog Davida Dragičevića da je narkoman?! Što se i desilo u nekoliko navrata, nakon što je pronađeno tijelo Ubijenog Davida Dragičević, 24.03., nakon čega Borković nikada nije demantovao da im je to rekao, kao što nije demantovao da je u krvnom srodstvu sa porodicom Dragičević. A nije ni u kakvom krvnom niti bilo kojem drugom srodstvu.
1. Saučesnici u prikrivanju zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića Glavni okružni tužilac Želimir Lepir i Dalibor Vrećo, postupajući tužilac, ne rade ništa da bi pronašli Ubice, Nalogodavce Ubistva i saučesnike. Lepir i Vrećo svjesno opstruišu istragu i čekaju izbore:
Ukoliko pobijedi SNSD, proglasiće Ubistvo Davida Dragičevića “zadesom”, a ukoliko SNSD ne ostvari dobar rezultat ići će na brzo pritvaranje nekoliko vojnika NarkoKartela koji hara Banjalukom i koji je i likvidirao Davida Dragičevića.

Lepir, izvan svake razumne sumnje, mora zbog nečinjenja odgovarati za Ubistvo Davida Dragičevića.

2.
Članovi Narkokartela su i visoki funkcioneri MUP RS, pojedini pripadnici te institucije, ali i članovi nekih od takozvanih “uglednih” banjalučkih porodica.
3.
Lepir i Vrećo su njihove sluge i neće učiniti ništa; Preciznije učiniće sve da zataškaju Likvidaciju!
4.
Da oni rade svoj posao, umjesto što štite NarkoKartel i njegove interese, poodavno bi uhapsili Ubice, koje su im poznate, Naručioce Likvidacije, saučesnike, ali i obavijestili javnost o vezama hakera-kriminalca Aljoše Borkovića sa najvišim funkcionerima MUP RS, kao i sa osobama iz kabineta predsjednika RS, u kojem sjedi Milorad Dodik.
5.
Borković, koji je uhapšen 2011. godine, zbog pljačke stotina hiljada KM preko interneta, nikada nije odgovarao za ta zlodjela, već je angažovan da radi za MUP RS, njihove najviše zvaničnike.
6.
Borković je od tada napredovao, kao i Darko Ćulum, koji ga je spasio zatvora.
7.
Darko Ćulum je postao direktor Policije, a Borković, prema sopstvenim tvrdnjama, savjetnik ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača.
8.
Kako jedan kriminalac, perač novca, može postati savjetnik i na koji način i zbog čega ostvariti brojne bliske kontakte sa najvišim zvaničnicima MUP RS (o čemu posjedujem čvrste dokaze) pitanje je za Lepira i Vreću, kada bi oni radili svoj posao, umjesto što rade kriminalna djela.
9.
Još je značajnije pitanje kako jedan kriminalac, što Borković jeste, komunicira sa kabinetom predsjednika RS?!
10.
Još 29.07. postavio sam, javno, to pitanje Kabinetu, ali nikakav odgovor nije stigao.
A više je nego bitno saznati zbog čega su Borkovića iz Kabineta predsjednika RS zvali 23.03., dan prije nego je pronađeno tijelo Ubijenog Davida Dragičevića?!
Da li je 23.03. pozvan kako bi bio obaviješten da će tijelo biti pronađeno 24.03.; Kako bi mu se sugerisalo da će biti lažno predstavljen kao ujak Ubijenog Dječaka i da o tome treba da ćuti, posebno nakon što Milorad Dodik i Dragan Lukač lažno optuže Zvjerski Likvidiranog Davida Dragičevića da je narkoman?! Što se i desilo u nekoliko navrata, nakon što je pronađeno tijelo Ubijenog Davida Dragičević, 24.03., nakon čega Borković nikada nije demantovao da im je to rekao, kao što nije demantovao da je u krvnom srodstvu sa porodicom Dragičević. A nije ni u kakvom krvnom niti bilo kojem drugom srodstvu.
11.
Milorad Dodik, nakon niza lažnih optužbi na račun porodice Dragičević, teških nesitina iznesenih o njihovom ubijenom sinu, kao vrhunac gnusoba izjavio je, krajem jula, da je “slučaj Dragičević trivijalna stvar”.
12.
Odvratna, neljudska, drska, blasfemična izjava, koja je na tragu djelovanja najprljavijih botova koje koordiniše Predrag Ćeranić, olovni ljudski talog, što je postao glavni Dodikov savjetnik, iako su tog istog puzavca Ćeranića, svojevremeno, otjerali upravo ljudi lidera SNSD-a; Prvenstveno Sredoje Nović.
13.
Dodik se zbog pomenutih izjava ne bi nikako trebao smatrati ljudskim bićem, već Stvorom, koji bi morao da objasni javnosti zbog čega uposlenici njegovog Kabineta (Š.G.) komuniciraju sa kriminalcem Borkovićem?
14.
Isto bi trebalo da objasne i njegove zločinačke sluge Lepir i Vrećo.
15.
Borković je hapšeni kriminalac i to nije trivijalna stvar, ma koliko Stvor pokušavao minimizirati Likvidaciju Davida Dragičevića, izvrijeđati bjesomučno Ubijeno Dijete i njegovu porodicu, i tako zaštiti pojedince iz MUP-a RS, koji su u zlodjelu učestvovali!
16.
Zaista poodavno Evropa takve gnusobe nije vidjela. Jezivo!
17.
Najodvratnije od svega je što Dodik pokušava, sasvim svjesno, od Likvidacije dvadesetjednogodišnjaka napraviti izbornu političku platformu, optužujući sve one koji traže da se Ubice, Naručioci Ubistva i saučesnici, kazne za “udar na RS”.
18.
Upravo je Likvidacija Davida Dragičevića i zaštita onih što su je naručili, sproveli i sada to pokušavaju prikriti najveći udar na RS. Udar iz najviših vrhova vlasti, koja sebi pokušava priskrbiti moći Boga i ubijati kada im se prohtije i kada ti lažnjaci sa kriminalnog “Olimpa” odluče da je nekog potrebno smaknuti zbog njihovih interesa.
19.
Zato oni i štite Borkovića, jer pere novac za njih. To je opštepoznato, kao što je opštepoznato da Borković nije ni u kakvom srodstvu sa porodicom Dragičević, ali jeste sa Bojanom Karanovićem, inspektorom koji je u direktnoj vezi sa dilerima.
20.
Borković i Karanović su kumovi, a Karanović je upravo onaj inspektor koji je putem vibera, dok je trajala potraga za Davidom, komunicirao sa Đorđem Rađenom, vlasnikom kuće na Laušu, čija pljačka je izrežirana, kako bi se Ubijeni David Dragičević kriminalizovao i na taj način odvukla pažnja od Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika.
21.
Rađen je jedan od glavnih saučesnika u Ubistvu Davida Dragičevića, a tokom komunikacije sa Karanovićem najvulgarnije je izvrijeđao Ubijenog Davida.
Pokazaće se kasnije da je iste optužbe na prljavom presu 26.03. iznio Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal.
22.
Još je vrlo bitno nekoliko detalja. 
Borković je uhapšen 2011. godine u akciji “Košnica” zbog pljačke stotina hiljada KM, ali nikada nije bio optužen, niti presuđen za nedjela koja je počinio kao haker-kriminalac. Umjesto da sjedne na optuženičku klupu, da mu se oduzme novac koji je opljačkao širom svijeta, Borković je počeo da radi kao saradnik MUP RS.
Kao takav, ubačen je u redove porodice Dragičević kao “krtica”.
23.
David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.
 
Davor Dragičević
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.
 
“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.
 
Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi…

Slobodan Vasković 

Related posts

Leave a Comment