Sugradjani moji, stanovnici ove usrane, propale države… uzmite svoju djecu i bježite

U poslednjoj poruci napisanoj jutros, majka se obratila roditeljima, istražnim organima i kako veruje ubici njihovog sina…

 

Dok se čeka obdukcija i zvanična potvrda o identitetu i uzrocima smrti juče pronađenog mladića u Vrbasu, majka nestalog Davida Dragičevića, Suzana Radovanović, na društvenim mrežama poziva nadležne da otkriju ko je ubio njenog sina.

David Dragičević sa majkom
Roditelji su prethodnih dana posredstvom društvenih mreža organizovali potragu za nestalim Davidom i komuncirali sa javnošću.
U poslednjoj poruci napisanoj jutros, majka se obratila roditeljima, istražnim organima i kako veruje ubici njihovog sina.

Njeno obraćanje posredstvom društvene mreže prenosimo u celosti:

“Sugradjani moji, stanovnici ove usrane, propale drzave.. uzmite svoju djecu i bjezite.
Obracam se tim nasim propalim institucijama koje nista nisu ucinile za moje dijete da osvjetlaju sebi obraz i nadju krivnike koji su ubili mog sina prvenca, moju dobru neiskvarenu dusu!
I opet apelujem.. neko od te djece nesto zna, oni su pocinioci !!!!!!
Sugradjani moji, pomozite mi da se izvrsi pritisak ne zbog mene, moga djeteta vise nema, nego zbog vase djece.
Pitam vas da li cete smjeti svoje dijete pustiti mirne duse u grad?!?
A dzukelama, bagri koja se drznula uzeti neciji zivot..

DA LI STE SPAVALI SINOC???????

Banjalučani se putem društvenih mreža pozivaju na mirno okupljanje i palenje svijeća za Davida Dragičevića (21).  Okupljanje pod nazivom “Stop nekažnjenim ubistvima u Banjaluci” biće organozovano večeras na Trgu Krajine od 18 časova.

– Želimo da pošaljemo poruku javnosti i nadležnima da nećemo da odustanemo dok pravda ne bude zadovoljena – poruka je sugrađana.

Related posts

Leave a Comment