STRANI AGENTI KOJI SU ANGAŽOVANI DA NAS UNIŠTE – PRAVDA ISTINA
POLITIKA REGION 

STRANI AGENTI KOJI SU ANGAŽOVANI DA NAS UNIŠTE

Danas više nije tajna da su CIA, MI6 i MOSAD odradili posao rušenja Jugoslavije ( u povijesti svih ratova uvijek su bili oni inicijatori ) kako bi se pozicionirali na Balkanu i nastavili provoditi pakleni plan depopulacije stanovništva…

Tuđman je želio Banovinu, Milošević je želio Kraljevinu i SANU 1, Bosna bi se podijelila između Hrvatske i Srbije, Slovenci bi dobili izlaz na more, a Istra je mogla birati između Slovenije i italije. Sve su im to obećali samo da se sruši Jugoslavija, a posljednji predsjednik Jugoslavije Stjepan Mesić odlično je odradio svoju dionicu pravnog rušenja Jugoslavije i zbog toga mu danas nitko ništa ne može.

Usred rata, raznoraznih vojski, paravojski, plaćenika, klanja, ubijanja , paleži sela i crkvi, silovanja, pljački… Tuđman i Milošević, dva glavna balkanska lidera, imaju zajedničke banke u inozemstvu i zajedničke bankovne račune za obavljanje raznoraznih transakcija.
Za Miloševića nisu prali novce, kao što režimski mediji pokušavaju prikazati, ni Rusi ni Kinezi ni Grci, nego ‘ braća’ Hrvati!

Financijski transferi su išli: Beograd- Cipar, Cipar-Zagreb, na tajni račun kod zagrebačke banke koji je dalje transferiran u ‘Anglo Yugoslav bank limited’ u Londonu, ‘Bank Franco Yugoslav’ u Parizu, ‘IHB internacional handelsbank Ag’ u Frankfurtu i ‘Adria bank AG’ u Beču (poznatoj udbaškoj banci koja je likvidirana čim se počelo njuškati po njoj).

Direktor zajedničke Tuđman-Miloševiće banke ‘Bank Franco Yugoslav’ u Parizu, bio je Miloševićev brat Bora Milošević!

Dakle, svih ratnih godina 92.,93.,94., hrvatska vlada, po nalogu Franje Tuđmana, paralelno sa srpskom vladom, po nalogu Slobodana Miloševića, donosi odluke o dokapitalizaciji banaka u inozemstvu i rade preko tih banaka kao da se ništa nije dogodilo.
Hrvoje Šarinić, koji je više od 20 puta odlazio kod Miloševića, jedan je od potpisnika tajnih računa u Villachu.

Iz Jugoslavije je, što se zna, izneseno najmanje 150 milijardi eura i to, oko 47,7 milijardi eura iz Hrvatske, 55 milijardi eura iz Srbije, nešto manje od 10 milijardi eura iz BiH, oko 3 milijarde eura iz Crne Gore i oko 50 milijardi dolara iz Slovenije.
U toj mafijaškoj mreži glavni koordinator za Hrvatsku bio je ratni premijer i profiter Franjo Gregurić.

Istovremeno, dok je mladost ginula po ratištima, izvršena je protuzakonita pretvorba i privatizacija koju je odradio Jakša Barbić po uputama MMF-a. Pretvorili su 98 % narodnog vlasništva per capitta u državno vlasništvo da bi ga zatim ‘kupili’, našim opljačkanim novcima, odabrani komunistički kadrovi kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji, a kasnije i u svim drugim bivšim republikama.

Nakon pljačke i izvršene pretvorbe Tuđman i Milošević pokušali su se izvući iz NATO zagrljaja. (Sjećate se da Tuđman i Clinton nisu komunicirali). Uspijeli su odolijevati stalnim prijetnjama Amerikanaca i Engleza sve do 1999.-te kada su Tuđman i Šušak otrovani, Beograd bombardiran, a Milošević uhićen i sproveden u njihov Haag.

Posljedice tog bombardiranja i radioaktivnog zraćenja su tumori od kojeg umire sve više maladih ljudi u Srbiji, Hrvatskoj i svim ostalim republikama, a da toga uopče nismo svjesni jer su svi glavni mediji u bivšim republikama pod njihovom kontrolom i o radioaktivnosti ne smiju pisati.

Nakon ubojstva Tuđmana instaliran je Mesić za predsjednika Hrvatske koji je imao 2% podrške naroda. Kada je postao predsjednik, Mesić je doveo NATO, MMF, GMO, chemtrails, izbjeglice i ostalo zapadnjačko smeće ( istospolni brakovi su dozvoljeni, rodna ideologija ( upravo NOVA TV najavljuje emisiju ‘Tvoje lice zvući poznato’ što je ćisto promoviranje rodne ideologije), nakon toga će se ozakoniti pedofilija, općenje sa životinjama, stiže TTIP i na kraju će se ozakoniti čipiranje.

Europska unija je u vlasništvu Amerikanaca, Engleza i Izraela i pokriće je ovoj nacističkoj trilaterali koja planski vrši depopulaciju stanovništva kojeg smatraju beskorisnim potrošačima resursa.

Dolazak izbjeglica, a s njima i prikrivenih školovanih terorista, koje je CIA obučila, je ništa drugo nego dio plana AGENDE 21 koju su potpisali HDZ i SDP i ima za cilj izazivati kaos ( svakodnevno ga imamo u Njemačkoj, ali naši korumpirani mediji to ne smiju prenositi).

Nakon kaosa slijede terorističke akcije s ciljem stvaranja straha kod stanovništva nakon čega na scenu nastupaju spasitelji – NATO ‘zaštitnici’. I uvijek istu shemu u svim državama koriste NATO kurvini sinovi!

Izlazak iz EU prvi je korak kako bi se oslobodili ovih genocidnih nacista koje svijet još nije zapamtio.

Potpisujte peticiju jer potpisujete izlazak iz EU i NATO pakla u koji su nas uvukli naši korumpirani političari.

Istinomprotivlazi.com

POVEZANO

Leave a Comment