AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

ŠEFU TORORISTIČKO MAFIJAŠKE HUNTE

Lukaču, svi vi prestravljeni ste od budućnosti i onog što vas u njoj čeka, kada sloboda konačno dođe; Upravo zato ti želiš drakonskim nacikonczakonima zalediti mračnu sadašnjost; Toliko mračnu da je RS, pod teretom tvojih “praksi”, postala najmračniji dio Evrope. GETO! LOGOR! Iz kojeg kulja isključivo Otrovna Tama!

1.
Lukaču, ti si zadnja individua na Planeti koja može govoriti o redu i miru, jer si ti maksimalizovao nered i nemir, progone, prebijanja, prijetnje, izgone, stavljanje van zakona, falsifikovanje dokaza, njihovo podmetanje…; Ti planiraš uvesti nacizakone, ovlašćujući svoje batinaše da privode građane kako im se prohtije; A kada ih privedu čekaju ih tvoji bandići.
2.
Lukaču, to je tvoj novi pokušaj sijanja Straha, njegovog zgušnjavanja, uvećanja specifične težine i ubrzanja; Strahom bi da vladaš, jer sam strahuješ od zla koje si počinio i odgovornosti koja za to zlo slijedi. I kojoj pobjeći nećeš.
3.
Lukaču ti institucionalizovao zaštitu Naručilaca Ubistva i Ubica, stao iza njih, naredio Želimiru Lepiru da Ne Smije riješiti Ubistvo Davida Dragičevića!

Lukaču, ti si ozakonio Ubistvo, a sve one koji su protiv tog užasa, divljaštva, monstruoznosti, jezivosti… stavio van Zakona!

Lukaču, ti si naredio hapšenje Majke Suzane koja u rukama drži sliku svog Ubijenog sina Davida!!!

4.

Lukaču, ti si dokazani Lažov – Lagao si o Ubijenom Davidu – da je koristio LSD, slagao si i sve ostalo što si o njemu, Ubistvu… progovorio – tebi mogu vjerovati samo takvi kao ti – Sociopate, nespremni na liječenje.
Liječiti se nije sramota; Ali bruka je liječiti se na način na koji ti to činiš – batinajući, lomeći, satirući slobodoumne Ljude, uz pomoć sadista domaćih i onih dovedenih sa strane.
5.
Lukaču, okružio si se Kriminalcima i Ubicama i dok god si ti bilo šta u zemlji zvanoj BiH, njenom dijelu zvanom RS, u toj zemlji neće biti ni reda ni mira, a ni slobode.
6.
Lukaču, slobode će biti kada ti, i oni kojima si se okružio, više ne budete na slobodi; I doći će taj čas, jer predugo bandićevski lomiš, štitiš Ubice i Kriminalce; Sarađuješ sa njima; Progoniš, Prebijaš, Privodiš, Izgoniš…
7.
Lomiš, Sociopato, čak i zasađene Dvije Dunje, uništavaš živi kamen Davidovog Srca, svjedočanstvo tvojih zločina.
Lomiš, ali slomiti ne možeš; Uništavaš, ali uništiti ne možeš!
Zao jesi, ali si nemoćan pred Dvije Dunje, Davidovim Srcem i svim Ljudima kojima su ta dva simbola u Srcu i Glavi!
8.
Lukaču, tvoji maligni emisari idu na kućna vrata, prijete Ljudima, njihovoj djeci, prate ih, prisluškuju, razbijaju ih, njihovu imovinu…, sve po tvom naređenju, jer ti si bolesni Sadista; Spreman na svako zlo; Zlo koje si činio, činiš i ponovo ćeš činiti.
9.
Dijapazon Zla, koji emituješ i na koje si spreman, je ogroman! 
10.
Lukaču, ne postoje “nikakve najbolje prakse” u tvom zlom izuzetno ograničenom mentalnom sklopu, već samo prakse koje karakterišu totalitarne, ubilačke Režime, ogrezle u krvi nevinih.
11.
Lukaču, ti si Onaj koji targetira, dok se lažno predstavlja za narodnog ministra, iako isti taj narod ubijaš – na načine svojstvene Štaziju i Sekuritateti; Zajedno sa svim Onim koji su te doveli, onim koji te sada štite i onim koji te podržavaju, jer te se boje!
12.
Lukaču, svi vi prestravljeni ste od budućnosti i onog što vas u njoj čeka, kada sloboda konačno dođe; Upravo zato ti želiš drakonskim nacikonczakonima zalediti mračnu sadašnjost; Toliko mračnu da je RS, pod teretom tvojih “praksi”, postala najmračniji dio Evrope. GETO! LOGOR! Iz kojeg kulja isključivo Otrovna Tama!
13.
Lukaču, ti si mjera zla – njena Maksimalna, beskonačna, vrijednost, samim tim maksimalna beskonačna bezvrijednost.

 

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment