AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Riješite ubistvo koje prikivate

Ni hladno vrijeme u Banjaluci nije spriječilo one najhrabrije da izađu na Trg Krajine i pruže podršku Davoru Dragičeviću i grupi „Pravda za Davida“ koji traže rasvjetljavanje ubistva 21-godišnjeg Davida Dragičevića…

 

Davor Dragičević poručio je da će, ukoliko bude išao u Prijedor kako bi se odazvao na poziv Okružnog javnog tužilaštva tražiti izuzeće te institucije, ali i Okružnog tužilaštva u Banjaluci. Ne priznajem nijednu instutuciju u ovoj zločinačkoj državi, rekao je Dragičević.

– Rekao sam davno da država ovo neće riješiti, ali ima ko hoće. Sutra je 26 godina kako sam ranjen i kako sam dao dio tijela za ovu državu. I ovo neće proći dok ne riješim ubistvo svog sina i otkrijem imena svih saučesnika i ubica, a onda će biti kako mora – rekao je Davor, čije su riječi građani propratili aplauzima.

Borba koju vodimo više od osam mjeseci spriječila je da se šire laži o Davidu Dragičeviću. Za sve ovo vrijeme pokazali smo ko je u stvari bio David, poručili su iz grupe „Pravda za Davida“.

– Pokazali smo za ovih osam mjeseci da je Đakac dijete koje je svako mogao poželjeti i anđeo ovog grada, a prije svega to su uradili njegovi roditelji svojom istrajnošću. Hvala njegovim prijateljima i svima koji stoje svih ovih mjeseci. Istrajaćemo do istine i pravde za njega. Zahvaljujemo se i našim građanima u SAD koji neumorno rade da dođu do svih kongresmena u SAD – poručila je Daniela Ratešić iz grupe Pravda za Davida.

Iz grupe Pravda za Davida zahvalili su se građanima širom svijeta koji im svakodnevno šalju poruke podrške i koji se bore da se sazna istina o tragediji koja je pogodila Banjaluku i porodicu Dragičević.

BN TV

Related posts

Leave a Comment