AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

REŽIM SMIŠLJENO UKLANJA DOKAZE ZLOČINA

Lukač je tražio: Zaključite slučaj…

 

I večeras, 236. dan zaredom na Trgu Krajine, Banjalučani su pružili podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti ubistva njihovog sina Davida, čije je tijelo u martu ove godine pronađeno u rijeci Crkvena.

Davor Dragičević je poručio da je sve jasno nakon jučerašnje izjave njegovog advokata.

“Sa jučerašnjom izjavom moga advokata Ifeta Ferageta, sve je kristalno jasno. Ne znam šta će još nestati iz Tužilaštva od dvojice tužilaca? Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, pa nema ni izjava od mrtvozornika.

Zašto Burle tvoji kradu to, Lukaču zašto kradeš, Iliću zašto kradeš, ako institicuje trebaju da rade svoj posao.

Lukač je lično zvao tužioca Želimila Lepira da zaključi slučaj, narkoman, lopov, samoubica, okliznuo se i pao, lično Lukač, ministar policije”, rekao je Davor I dodao da uprkos svemu od borbe za istinu i pravdu ne odustaje, nakon čega je dobio veliki aplauz prisutnih.

Ujedno je sve okupljene I one koji ga mjesecima podržavaju pozvao da u srijedu, 21. novembra izađu na ulice na veliki protest.

Okupljeni su ponovo u znak sjećanja na Davida podignutih pesnica pjevali pjesmu „Klinac u getu“.

Građanima se i večeras obratila Daniela Ratešić koja je poručila da majka Suzana nije na trgu fizički, ali da je uvijek sa njima, te pročitala jedno majčino pismo.

BN/Buka

Related posts

Leave a Comment