AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

RAZBIĆU VAS, ruke su vam do lakata u KRIMINALU

Predsjedavajući Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović skinuo je sa dnevnog reda prijedlog Nebojše Vukanovića za raspravu o „of-šor“ kompanijama. No, tek tada je situacija kulminirala…

 

„Vi ovdje mislite da nas pogušite kao zečeve, i neće vam proći. Gerilski ću se boriti protiv vas. I, možete vi skinuti zakon sa of-shor kompanijama, ali ću opet otići i u Zug i u Luksemburg i na Kipar, nikad nećete znati gdje ću osvanuti. Razbiću vas“, kazao je narodni poslanik Nebojša Vukanović i nastavio:

„Gospodine Čubriloviću samo me dodatno motivišete ovakvim drskostima koje ste danas napravili. I, ćutite. Ovo danas pokazuje vaš kukavičluk jer se bojite rasprava o vladi, jer znate da su vam svima ruke do lakata u kriminalu“, kazao je Vukanović, a prenosi „Slobodna Bosna“.

A, onda je Vukanović postavio pitanje ministru Antonu Kasipoviću:

„Gospodine Kasipoviću, imamo korumpirane sudije i tužioce, a vi im ne možete ništa. Ukinite ministarstvo, šta će nam ministarstvo nepravde. Sad da mi dokumentujemo krivično djelo, predamo u tužilaštvo, predmeti kupe prašinu. A, kad Ilija Tamindžija mene tuži u utorak, u idući ponedjeljak meni dolazi tužba na odgovor. Zbog čega dvostruki aršini. Šta će nama policija da hapsi kad ga oni puste za 24 sata“, upitao je Vukanović Kasipovića, prenosi :

Slobodna Bosna

Related posts

Leave a Comment