RAT NARKO KLANOVA U SADEJSTVU SA POLICIJOM I TUŽILAŠTVOM

MAFIJAŠKI OBRAČUNI – U ranim jutarnjim satima podmeću eksploziv pod vozila, a policija i tužiteljstvo saučestvuju…

 

U Banjaluci je u noći između srijede i četvrtka odjeknula eksplozija. Podmetnuta je bomba ispod putničkog automobila u naselju Rosulje.

Eksplozija se dogodila u jedan čas i deset minuta na parkingu u banjalučkom naselju Rosulje. Oštećeno je nekoliko automobila, a u Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su štetu na vozilima.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka 24.5.2018. godine postupaju po primljenoj prijavi i preduzimaju sve potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja okolnosti koje su dovele do oštećenja na vozilima koja su parkirana u Ulici Kralja Petra drugog u Banjaluci, saopštili su iz banjalučke policije.

O svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

U Tužilaštvu otkrivaju da je ispod putničkog vozila “golf 7” podmetnuta eksplozivna naprava od za sada nepoznatog počinioca. Prilikom eksplozije oštećeno je pet vozila koja su bila parkirana na istom parkingu kao i “golf” pod koji je podmetnuta eksplozivna naprava, potvrđuju u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju i rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela izazivanja opšte opasnosti – saopštili su iz Tužilaštva.

Na konferenciji za novinare koja je bila održana 23. maja, bezbjednosnu situaciju u Banjaluci iz Policije su okarakterisali kao zadovoljavajuću.

Monstruozno ubistvo poslije premlaćivanja i mučenja, pritvorenik se “sam” objesio u ćeliji, ispaljena zolja na zgradu, prebijen i ubijen mladić, a predstavljeno kao nesreća u saobraćaju, inspektori narko dileri pušteni sa izdržavanja kazne a svjedok protiv njih se ubio poslije par dana itd… STANJE NORMALNO…

Posljednja eksplozija prije najnovije dogodila se 31. marta kada je na jednu poslovnu zgradu u blizini zgrade Vlade ispaljena zolja. Taj slučaj još nije riješen, prenosi BN.

Related posts

Leave a Comment