AKTUELNOSTI REGION 

PROŽDRLJIVI MAFIJAŠKI REŽIM

Ako nemate hljeba, jedite kolače, govorila je Marija Antoaneta gladnim Francuzima uoči revolicije 1789. godine, a slične poruke šalju se i danas u RS…

 

Sit gladnom ne vjeruje, i bahati moćnici su postali autistični, potpuno se odrodili i otuđili od naroda, izgubiti kompas, nemaju nikakav kontakt sa realnim životom, što pokazuju njihovi suludi potezi, izjave i stavovi…
Tako je i gen-sek i direktor Elektroprivrede Republike Srpske šokirao javnost najavom da će Elektroprivreda RS nakon poskupljenja struje kupiti novi helikopter!?
Graniči se sa potpunim ludilom u trenutku kada po treći put ove godine povećava cijenu struju građanima i privredi kako bi pokrili  njihov kriminal i pljačku, izjaviti da će Elektroprivreda  kupiti novi helikopter!? Ima li iko razuman i normalan u okruženju autističnih moćnika pa da im kaže da malo razmisle prije nego nešto kažu, jer očito da je sve slabiji kontakt sa stvarnošću bahatih i osionih političara.
Vlada je nedavno kupila novi helikopter za 10 miliona maraka kako bi se Željka, Dodik i svita vozikali sa jednog na drugi kraj Srpske, a i gen-sek Luka često koristi vladin helikopter da bi odrađivao partijske zadatke.
Dodik je nedavno nakon leta u Teslić zabranio Željki da bez pitanja i njegovog znanja koristi usluge helikoptetskog servisa, što je dodatno zateglo odnose među njima, pa je Luka odlučio da sebe počasti jednim helikopterom i leti slobodno, bez pitanja šefa!?
Priča o tome kako će tobože helikopter koristiti Hercegovci za medicinska potrebe i prevoz pacijenata je dobar način da se nabavka i luksuz opravdaju lažnim višim ciljevima.
Da li bi iko normalan posle zahtjeva za poskupljenje struje, novog zavlačenja ruke i džepove građana, priče o drugovima i haosu u Elektroprivredi RS najavljivao bacanje miliona na novi helikopter!? Da li su moćnici svjesno šta rade i kakve su posledice njihove bahatosti?
Hoće li narod i dalje nijemo trpiti teror i kulučenje savremenih kabadahija, ili će napokon ustati i reći DOSTA JE! Ukoliko većina uporno ćuti, trpi i prećutno podržava pljačku i kriminal, onda bolje nismo ni zaslužili!

Nebojša Vukanović

Related posts

Leave a Comment