AKTUELNOSTI REGION 

Priča se svašta a sve sa `dobrom` namjerom

“Nakon sjednice proširenog kolegijuma MUPRS-a, kazao je da je po pokazateljima prošla godina bila jedna od najboljih, te da je stanje bezbjednosti u RS-u na zadovoljavajućem nivou.”- reče lukač…

I ko sam ja onda da se bunim.
On razmislja umjesto mene.
Prosla godina mi je bila najbolja.
Zaradila sam, kako se prica, 3 miliona, samo ne znam da li eura ili km.
Prica se svasta a sve sa dobrom namjerom.
Ako sam pocesljana, ili ne daj boze, opeglana onda ne patim za svojim djetetom. Ako se slucajno pobunim protiv ubica moga djeteta ili onih koji preko njegovog imena JOS UVIJEK, a zbog svoje nesposobnosti da osmisle nesto novo, zele osvojiti neke poene, neke naslove po novinama, onda sam izdajnik.

Mada, ja sam izdajnik od momenta kad sam nasla svoje dijete na Vrbasu. Zatvaraju se oci pred lopovlukom i losim zivotom ali ih ja bodem do granice paranoje. Jer ja imam INTERES !!! O mom zivotu progovorio i kurta i murta. Kakva sam majka, zena. Nisam znala, uputise me da sam ostavila Davida kad je bio mali. Da mi je dijete odraslo na ulici. Da sam alkoholicarka. Ne rekose da li sam lijecena. Javite mi.

Eto, divni ljudi mi pokazase kakvo sam dno.
Znaju oni i sta ja mislim o svim temama. Znaju oni i da ja sve ovo radim, glumim, da bih ostvarila politicki cilj ili mozda da dobijem ulogu na Brodveju.
Kazu prodala dijete. Samo mi ne rekose da li je to bila neka licitacija ili dijete ima odredjenu cijenu. Da me nisu zeznuli oko novca?!?! Znate nas narod, hoce prevariti.
Cujem da nemam pravo pogrijesiti, promijeniti misljenje. Ljudi, ipak sam ja domacica, shvatite. Sta ja znam gdje je lijevo.
Pokusavaju, ti divni ljudi, mene ubijediti sta je najbolje za mene ali ne znaju da za mene nema vise puta samo ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA.
Pricajte, pljujte slobodno jer kako god razmislim ispada da ste vi daleko nesrecniji od mene. Duse su vam crne. A sto bi se reklo ” znam ja nas, jb ti nas”.
Nismo ni zasluzili bolje.

Radanovic Suzana

Related posts

Leave a Comment