AKTUELNOSTI REGION 

Pravda za Davida postaje udruženje

Grupa Pravda za Davida od sledeće sedmice postaje udruženje odnosno pravno lice. Nas rezultati izbora ne zanimaju, jer ko god da je na vlasti disaćemo mu za vratom – poručeno je večeras sa Trga Krajine u Banjaluci.

 

“Prilaze mi sinoć razočarani, kažu izbori, izgubili su. Kakvi izbori. Ja nisam ni glasao. Sinoć ovdje na 50 metara pjevaju, slave, Lukač se kao hijena smije.” rekao je Davor Dragičević.

“Osnivamo udruženje, fondaciju, i postaćemo pravno lice. Gdje god da budete sjedili, disaćemo vam za vratom.” poručila je Daniela Daca Ratešić – Došen.

Davor Dragičević, otac ubijednog dvadesetjednogodišnjeg banjalučkog studenta je najavio da će napraviti svoju državu na, kako kaže, jedinoj slobodnoj teritoriji u Srpskoj, a to je Davidov Trg.

Dovezao je automobil u centar Banjaluke, traži šatore i, kako kaže, na tome se neće zaustaviti.

“Nijedno dijete više ne smije biti ubijeno kao David Dragičević”, poručuju iz grupe Pravda za Davida.

“Ovo su temelji naše države. Mi više nećemo živjeti sa ubicama i zločincima niti biti komšije.” rekao je Davor, otac ubijenog Davida.

Građani su se okupili na Trgu Krajine 197 dan zaredom. Skoro sedam mjeseci traže istinu i pravdu u vezi sa ubistvom Davida Dragičevićča iz Banja Luke.

Related posts

Leave a Comment